Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Na megjött ez is meg az autó is. Tegnap délelőtt 2 órát elszórakoztam vele. Megvolt a fix 12V is és a kapcsolt 12V is. Meg sem nyikkant a kimenet. Egy mai 70 LITE-al próbáltam, de kivittem telót is rákötöttem, nem indult be a töltés. Próbáltam utána csak a fix 12V-al is, de változatlan volt a helyzet. Próbáltam a csúszkáját kapcsolgatni (kikapcsolni az akksivédelmet), de úgy sem volt jó, pedig az akksin 12.4 V-ot mértem. Nem értem a dolgot mert csupa pozitív értékelése volt a kütyünek
Ha már szét volt szedve az autó akkor megoldottam egy sima két eres 12V->5V USB-s adapterrel amit itthon találtam. Így gyújtásra kapcsol be a kamera de mégsem látszik a szivargyújtó miatt a kábelezés.Ja még két dolog:
A kamerát nem tudtam firmware-t frissíteni. Maga a kamera azt írta hogy az appon keresztül pusholjam rá a frissítést. Az appban viszont nem találtam update menüpontot.
A másik dolog hogy az 1S-nél mintha lett volna olyan kérdés hogy milyen módon megy neki a táp. Itt semmi. Csak azt tudtam megadni hogy hány perc múlva kapcsoljon ki. -
a2d2
addikt
Ja látom már, a gyújtásra.
Azt meg meg kell keresni:
[link]Viszont ez a 20 dollár tényleg elég tré. 11e Ft volt a kamera
Na pont fáziskésésben vagyok mindig.
Köszi az új linket. Így már érthető.
Nekem szerintem ez is elegendő lenne amúgy:
"Az adatlap szerint a beépített akkuról olyan 20-30 percnyi parkoló videót tud felvenni, az olyan 15-20 db parkolási esemény"
Viszont ugye elegánsabb ha nem a szivargyújtóból lóg ki folyamat a táp, szóval szerintem berendelem. Köszi! -
shteer
titán
Remélhetőleg minőségre is jó. A bizti mérete is egyezzen az autóéval - van min 4 méret.
Parkoló módban csak mozgásra/g-erőre kapcsol be ha jól tudom - de ott még nem tartok, aki tudja remélem megosztja az infót
Ki tudnám próbálni, mert a fóka szivargyújtója folyton áram alatt van. Csak még nem volt rá időm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Afterlove EP teszt
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság