Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this_is_why
csendes tag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Gratula a géphez!
Szerintem simán belemegy az italautomatás Dallmayr kávé, csak legyen minél frissebb. Meg gyanítom, hogy ezek magasabb robuszta tartalmúak, ami egy erős reggeli kávénak jó is. Szóval ha olcsón hozzá tudsz jutni, szerintem próbáld ki őket - gondolom több fajta van. -
Voice24
őstag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Amit tegnap este a fórumtárs linkelt, jóval újabb széria, több funkcióval. Igaz, épp nincs raktáron, meg nem tudom, eleve kinek hogy jön be az emag.
Nem lebeszélni akarlak a 23.460-ról, mert jó gép. Ha ennél maradsz, annak azért nézz utána, hogy ez még az alap, vagy már a butított verzió. this_is_way fórumtárs futott bele ebbe a problémába, kicsit visszaolvasva megtalálod. A butított verzió ismérvei: nincs benne csak tejhabot készítő funkció, illetve ami kívülről látszik: hátul nincs főkapcsoló, és a tápkábel fixen jön a gépből, nem kihúzható. -
Voice24
őstag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Nekünk tavaly szeptember óta van egy Delonghi, meg vagyunk vele elégedve. Karbantartási költsége lényegében annyi, amennyiből a vizet lágyítod hozzá, illetve amennyiből pár havonta vízkőmentesíted. Zsírzás nincs, néha el kell mosni a főzőegységet és ennyi.
this_is_why: ha most vennék gépet, én sem sokat agyalnék rajta...
-
biker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Call of Duty: Black Ops 7
- Projektor topic
- PlayStation 5
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- További aktív témák...
- 2x YEELIGHT Cube Smart Lamp cube spor + base
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - Közel 2 év garival! -
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest