- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekünk ivóvízhez nemrég lett pult feletti, csapra szerelhető egy darabos szettünk, szészűrőt vettem bele ezüsttel, ezzel fél évig használható és megmaradnak az ásványi anyagok, inni tökéletes és nem büdösödik meg a flakonba öntött víz több nap után sem, mint sima csapvíz esetében.
Kávégépbe pedig (mivel én bohóckodok) még mindig Wessper szűrővel használok egy Brita kancsót, immáron az előszűrt vízzel töltve.
Van még AquaOptima szűrőm is, ami szintén Brita kompatibilis, ha az elfogy, veszek bele kationos gyantát, literre árulják, amit pálinkafőzők használnak. Egyik előző kávégépem szűrőpatronjában olyan volt.
RO vízzel is jó a kávézás, vannak a komoly topicban vízreceptek hozzá. De érdemes megcsapolni még az RO szűrő előtt ha ivóvizet akarsz, szerintem jobb mint visszasózni.
-
FőDudu
veterán
Amiket en az ismeroseim tapasztalata alapjan osszegyujtottem:
- jo dolog a viztisztito, de ha ozmozisos rendszeru akkor az kb mindent kiszed a vizbol, igy egy ihatatlan, iztelen folyadek lesz az eredmeny. (mint a desztillalt viz) Ezert az ozmozisos melle mindenkeppen kell a sopotlas ami visszarakja a vizbe az ihatosaghoz szukseges izt ado anyagokat.
- A Brita kancso es hasonlo cusccok leginkabb bohockodni jok.
- a csapra szerelheto cuccok is elegge kerdeses eredmenyt hoznak, vagy tul gyakran kell cserelni a bennuk levo szurot.
Amit te keresel az valoszinuleg egy tartalyos, ozmozisos szuro lesz, so visszapotlassal.
Ennel az atfolyasi sebesseg nem letezik - lassan szur - ezert kell a tartaly.
A sopotlas koltseget erdemes megnezni. Az ilyennek altalaban kulon kifolyo csapot szerelnek fel, nem az atlag konyhai csapban vegzodik.Vizlagyitora mar 1-2 ismerosom ajanlott nincsvizko.hu es hasonlo elven mukodo vizlagyitot. A csore tekeros (elektromos) (flodravin.hu) verziora azt mondta egy ismerosom, hogy meg a bojlerbol is kihozta a lerakodott vizkovet, igy 1-2 hetig csunya volt a meleg vizuk amig ki nem pucolodott.
En eddig egyiket sem probaltam, szoval olvass utana rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest