Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- 
			  LOGOUT Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és 
 karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gergo5991 őstag válasz  #85578752

üzenetére #85578752

üzenetére3 mód van a tejhabra, az első kód az csak sima meleg tejet állit elő, a második hab mód az olyan hogyha kiskanállal kiszedem és fejjel lefelé forditom a kanalat akkor is benne marad, a harmadik hab módot még nem próbáltam. Anyagminőség hát full műanyag az egész csak ilyen nerez szinüre van fujva, meg a kijelző körül a króm is muanyag, egyedül a tálca az ami igazi fém. De figy, nem recseg, nem ropog, massziv hatása van. Pár órája van még csak meg, de egyenlőre nem látok rajta karcokat  sajna gyárilag nem vol rajta fólia, mert amúgy rajta hagytam volna. Ami meglepett bekapcsoltam, öblit eggyet (5-10 másodperc) és már lehet nyomatni a kávét, nem kell semmi bemelegedésre várni vagy ilyesmi. Páran próbáltak lebeszélni hogy nem kell ilyen tejhabos rendszer mert körülményes a tisztitása, de hát a tej tartájon van egy clean mód oda tekerem a gombot átöbliti és kész is, nem tudom mit fosik ettől mindenki. sajna gyárilag nem vol rajta fólia, mert amúgy rajta hagytam volna. Ami meglepett bekapcsoltam, öblit eggyet (5-10 másodperc) és már lehet nyomatni a kávét, nem kell semmi bemelegedésre várni vagy ilyesmi. Páran próbáltak lebeszélni hogy nem kell ilyen tejhabos rendszer mert körülményes a tisztitása, de hát a tej tartájon van egy clean mód oda tekerem a gombot átöbliti és kész is, nem tudom mit fosik ettől mindenki.
 Ha lesz rendes kávé poharam majd nyomathatok videót meg képet is, de egyenlőre csak sörös korsók vannak itthon dögivel 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

sajna gyárilag nem vol rajta fólia, mert amúgy rajta hagytam volna. Ami meglepett bekapcsoltam, öblit eggyet (5-10 másodperc) és már lehet nyomatni a kávét, nem kell semmi bemelegedésre várni vagy ilyesmi. Páran próbáltak lebeszélni hogy nem kell ilyen tejhabos rendszer mert körülményes a tisztitása, de hát a tej tartájon van egy clean mód oda tekerem a gombot átöbliti és kész is, nem tudom mit fosik ettől mindenki.
 sajna gyárilag nem vol rajta fólia, mert amúgy rajta hagytam volna. Ami meglepett bekapcsoltam, öblit eggyet (5-10 másodperc) és már lehet nyomatni a kávét, nem kell semmi bemelegedésre várni vagy ilyesmi. Páran próbáltak lebeszélni hogy nem kell ilyen tejhabos rendszer mert körülményes a tisztitása, de hát a tej tartájon van egy clean mód oda tekerem a gombot átöbliti és kész is, nem tudom mit fosik ettől mindenki.