Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergo5991

őstag

válasz #85578752 #5184 üzenetére

3 mód van a tejhabra, az első kód az csak sima meleg tejet állit elő, a második hab mód az olyan hogyha kiskanállal kiszedem és fejjel lefelé forditom a kanalat akkor is benne marad, a harmadik hab módot még nem próbáltam. Anyagminőség hát full műanyag az egész csak ilyen nerez szinüre van fujva, meg a kijelző körül a króm is muanyag, egyedül a tálca az ami igazi fém. De figy, nem recseg, nem ropog, massziv hatása van. Pár órája van még csak meg, de egyenlőre nem látok rajta karcokat :D sajna gyárilag nem vol rajta fólia, mert amúgy rajta hagytam volna. Ami meglepett bekapcsoltam, öblit eggyet (5-10 másodperc) és már lehet nyomatni a kávét, nem kell semmi bemelegedésre várni vagy ilyesmi. Páran próbáltak lebeszélni hogy nem kell ilyen tejhabos rendszer mert körülményes a tisztitása, de hát a tej tartájon van egy clean mód oda tekerem a gombot átöbliti és kész is, nem tudom mit fosik ettől mindenki.
    Ha lesz rendes kávé poharam majd nyomathatok videót meg képet is, de egyenlőre csak sörös korsók vannak itthon dögivel :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés