Hirdetés
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz markussandor #11137 üzenetére
Ezt magam is tapasztaltam, amikor az ismerkedési fázisban tesztelgettem, az őrlő csatlakozóját lehúztam, hogy ne kínlódjon üresen, majd több ilyen "látszat" főzést lenyomogattam.
Akkor még nem tudtam, hogy közben a háttérben egyre nő az őrlési idő. Ha van is időkorlát, de azt nem látja a rendszer, hogy esetleg nagy szemcseméretre van állítva, ami elég jól megnöveli a leőrölt térfogatot.
Ezt lehet tapasztalni a másik verziónál is, ahol én állíthatom az őrlési időt (azt is csak szervizmódban), ennél nincs ilyen automatizmus.
Mikor visszadugtam rendesen, beőrölt és tényleg úgy telehányta, hogy befulladt. A lesöprő kar a bojler fémes peremétől feljebb van, közben van még a műanyag tetőrész is. Elvárható lenne, hogy ilyen fiaskó után, legalább áramtalanítás hatására helyreálljon, de úgy emlékszem, csak úgy magától nem is javult meg, ki kellett takarítani rendesen.
Igazság szerint egy ilyen Krupsnál nem is meglepő, mintha félnótások csinálták volna a szoftvert egyébként is.
Plusz még van a bizonyos Krups reset, amit korábban is linkeltem, ezt sem tudja minden felhasználó, míg a szerviznek tudnia kell bizonyára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest