- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
markussandor #11137 üzenetére
Ezt magam is tapasztaltam, amikor az ismerkedési fázisban tesztelgettem, az őrlő csatlakozóját lehúztam, hogy ne kínlódjon üresen, majd több ilyen "látszat" főzést lenyomogattam.
Akkor még nem tudtam, hogy közben a háttérben egyre nő az őrlési idő. Ha van is időkorlát, de azt nem látja a rendszer, hogy esetleg nagy szemcseméretre van állítva, ami elég jól megnöveli a leőrölt térfogatot.
Ezt lehet tapasztalni a másik verziónál is, ahol én állíthatom az őrlési időt (azt is csak szervizmódban), ennél nincs ilyen automatizmus.
Mikor visszadugtam rendesen, beőrölt és tényleg úgy telehányta, hogy befulladt. A lesöprő kar a bojler fémes peremétől feljebb van, közben van még a műanyag tetőrész is. Elvárható lenne, hogy ilyen fiaskó után, legalább áramtalanítás hatására helyreálljon, de úgy emlékszem, csak úgy magától nem is javult meg, ki kellett takarítani rendesen.
Igazság szerint egy ilyen Krupsnál nem is meglepő, mintha félnótások csinálták volna a szoftvert egyébként is.
Plusz még van a bizonyos Krups reset, amit korábban is linkeltem, ezt sem tudja minden felhasználó, míg a szerviznek tudnia kell bizonyára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Óra topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest