- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Megmondom őszinzén, én az autóelszállítást betiltanám, mert minden egyes szállítmányozónak kell egy fuvarlevél vagy szállítói levél, ami alapján szállít... egy ilyen autólopós tréllernek nem kell?!
Manapság már nem is ''feltűnő'', hogy autót lopnak így... végülis, ebben az országban lassan mindent meg lehet csinálni... védjem meg magamat és tulajdonomat ahogy akarom, de ne használjak túlzott erőt, mert akkor még én kapok a rendőröktől, ha életveszélyesen megsebesítem a rablót, tolvajt... ezekszerint nekik van több joguk?!
Sok buta esetet olvastam már, és néha nemcsak a gyomrom liftezik egyet, hanem a vérnyomásom is... annyi pofátlanság és arctalanság van, amely néha hatósági packázassal és igazságtalansággal is párosul. Elkeserítő, néha inkább vagy maffiatag legyen, vagy ne legyen semmije...
Az egyik ismerősöm inkább eladta a BMW-jét, mert 2 hét alatt 3x akarták ellopni, majd inkább leszedték az elejét, mert ezek szerint csak ez kellett ''nekik''. Ez normális állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest