Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Megmondom őszinzén, én az autóelszállítást betiltanám, mert minden egyes szállítmányozónak kell egy fuvarlevél vagy szállítói levél, ami alapján szállít... egy ilyen autólopós tréllernek nem kell?!

Manapság már nem is ''feltűnő'', hogy autót lopnak így... végülis, ebben az országban lassan mindent meg lehet csinálni... védjem meg magamat és tulajdonomat ahogy akarom, de ne használjak túlzott erőt, mert akkor még én kapok a rendőröktől, ha életveszélyesen megsebesítem a rablót, tolvajt... ezekszerint nekik van több joguk?!
Sok buta esetet olvastam már, és néha nemcsak a gyomrom liftezik egyet, hanem a vérnyomásom is... annyi pofátlanság és arctalanság van, amely néha hatósági packázassal és igazságtalansággal is párosul. Elkeserítő, néha inkább vagy maffiatag legyen, vagy ne legyen semmije...
Az egyik ismerősöm inkább eladta a BMW-jét, mert 2 hét alatt 3x akarták ellopni, majd inkább leszedték az elejét, mert ezek szerint csak ez kellett ''nekik''. Ez normális állapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest