Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Re

csendes tag

válasz Vudi #348 üzenetére

Megmondom őszinzén, én az autóelszállítást betiltanám, mert minden egyes szállítmányozónak kell egy fuvarlevél vagy szállítói levél, ami alapján szállít... egy ilyen autólopós tréllernek nem kell?! :F

Manapság már nem is ''feltűnő'', hogy autót lopnak így... végülis, ebben az országban lassan mindent meg lehet csinálni... védjem meg magamat és tulajdonomat ahogy akarom, de ne használjak túlzott erőt, mert akkor még én kapok a rendőröktől, ha életveszélyesen megsebesítem a rablót, tolvajt... ezekszerint nekik van több joguk?! :Y

Sok buta esetet olvastam már, és néha nemcsak a gyomrom liftezik egyet, hanem a vérnyomásom is... annyi pofátlanság és arctalanság van, amely néha hatósági packázassal és igazságtalansággal is párosul. Elkeserítő, néha inkább vagy maffiatag legyen, vagy ne legyen semmije... :F

Az egyik ismerősöm inkább eladta a BMW-jét, mert 2 hét alatt 3x akarták ellopni, majd inkább leszedték az elejét, mert ezek szerint csak ez kellett ''nekik''. Ez normális állapot? :(((

Új hozzászólás Aktív témák