Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Erwinke #53839 üzenetére
Audison,Audio system,JL,Steg,Macrom,Rodek,Phoenix Gold.. csak pár példa.. hogy karakterben melyik vonal passzolna legjobban,arról gőzöm sincs,nem tesztelgettem Bose hangszórókat. Természetesen a lista nagyon hosszú,rengeteg jó erő van. Szerintem lesz aki tud konkrétabbat mondani,mert már van tapasztalata hogy milyen erő szereti a Bose hangszórókat
-
Akos1994
aktív tag
válasz Erwinke #53835 üzenetére
Nem akarok belekotyogni, mert lehet nincs igazam, de azért próbáld meg kikeresni, hogy mennyit is bírnak ezek a bose hangszórók, mert simán elő szokott fordulni, hogy szándékosan a gyári (gagyi) fejhez vannak méretezve a gyári hangszórók és nem terhelhetőek többel mint 10-15-20 watt. Legalábbis már láttam ilyen gyári "rendszer" 16,5 centis hangszórói hátuljára ráírva, hogy 15W RMS. Tudom, hogy Bose meg minden és különben is 200-300k volt a gyári extralistán ez pár darab full műanyag darabka, de attól még nem biztos..
Mondjuk végülis totál letekert gain-el lehet jó lesz az.. -
törölt tag
válasz Erwinke #53850 üzenetére
Mekkora közepek vannak benne? Hátra ne tegyél hangszórót,annak az árát tedd bele az első ajtó szigetelésébe. Egy jó 4 csatis erő hozzá,tápkábelt,és biztit majd az erő határozza meg,rca,és hangszórókábelek szintén az erő,és a szett függvénye,a mélyláda pedig az utolsó legyen,majd ami beleillik a rendszerbe,karakterben,hangban terhelhetőségben
-
rbalint88
addikt
válasz Erwinke #53835 üzenetére
vegyél hozzá egy bontott gyári erősítőt. mivel nem RCA-ról megy, hanem a gyári fejegység hangszórókimeneteiről kapja a jelet, így egy "sima" erősítővel szopó lesz összelőni. mellesleg ha nem akarsz egy vagon pénzt beletolni a zajcsillapításba, akkor felesleges lesz ennél több. legalábbis nekem a 156 sedanban egy egyszerűbb, pár éves JVC fejjel hozza azt, amit komoly belebuzulás nélkül el lehet várni az autóhifitől.
ha a gyári rádió van még az autódban, akkor egy normális fejegységgel kellene megtámogatni a rendszert.
ha nem kell cd, akkor az alpine ute92bt 40-45 között megkapható és egy jó hangú fej. kell hozzá egy jelátalakító kb 10ezerért és egy előlapkeret, ez olyan 3ezer ft körül mozog. talán még egy antennaátalakító, erre már nem emlékszem, de az nem veszélyes tétel, max egy ezres. ISO átalakító nem kell, gyárilag is az van benne.LógaGéza: cdburnerxp
[ Szerkesztve ]
-
simi811118
aktív tag
-
kk831228
addikt
válasz Erwinke #65628 üzenetére
Figyelj nagyon egyszerű mint a tv - nél is, van egy keret összeg, van 3-4 márka amik szinte ugyanazt tudjak egy bizonyos összegért... Nem próbálgatja mindenki végig az összes fejegységet hogy meg tudja mondani melyik a legjobb, ami amúgy is személyes preferencia... Felső kategóriában leszűkül a kör, de 20-30 - ért van 100 típus ami majdnem uyganazt tudja.
Tudásban az említett JVC, es van meg Keni 30 körül.,típust majd belinkelem....
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
nagyúr
válasz Erwinke #65628 üzenetére
Válassz egy neked tetsző Pioneer/JVC/Kenwood fejet, hangban mind ugyan azt tudja, minőségben is. Én személy szerint rábeszélnélek a BT-re, alig drágábbak a BT-vel szerelt fejek, viszont hatalmas előny a kihangosítás, amíg nem használtad addig nem érzed át mennyire kényelmes telefonálni fejegységen keresztül.
Ha valamire nem kapsz választ akkor:
- vagy nem tudjuk rá a választ, ilyenkor hagy ne válaszoljak már olyat hogy "bocs nem tudom"
- vagy átsiklottunk a hsz felett, előfordul -
kk831228
addikt
válasz Erwinke #65631 üzenetére
Ez a Keni ami tud mindent picit olcsóbban a JVC - től... Mechanika nélküli... [link]
Amit megadtál keretösszeget, annyiért megkapod a kategória legtöbb tudású/szolgáltatású fejegységét...
Szóval te könnyű helyzetben vagy, nincs min variálni...
Az hogy nem kell a bt, nem muszáj használni...
Persze az lenne a legjobb ha össze lehetne válogatni hogy mi kell és akkor 10000 ft - ért megkapnád ami kell...[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs