- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
kacsa7 #47078 üzenetére
Csak, akkor csinálja, ha abba az rca bemenetbe dugom bele. Ha nincs benne semmi, akkor az egyik oldal szépen szól, a másik pedig kussol.
Tuti, hogy ott a kábelekkel lesz a gond, mert pc-s tápról meghajtva ez nem jelentkezett. Ami fura, hogy munkatársamnál is ugyan ezt csinálta. Csak, gondolom ő nem kutatta a hiba okát. Annyit mondott, hogy periódikusan brummog a mélyláda tőle.A másik erősítővel sem jutottam semmire. Továbbra is, ha ráadom a gyújtást, akkor sípol, gerjed. Azt is észre vettem, hogy a venti zaja is bele kerül a képbe. Megcseréltem az rca-kat az erősítőnél és akkor is ugyan ez volt. Ha a forrás a telefon volt egy 1m-es rca bemenettel akkor nem csinálta ezt. Viszont a mélyláda meg szépen szól, hiába ugyan az az erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged