- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos86
tag
Szerintem meg ne az döntsön hogy hány RCA kimenet van rajta!Fontos, de ne az döntsön, mivel ha jól belegondolunk akkor a 3rca kimenet tök fölösleges...mit kötsz a harmadikra, hátsó szettet...na neee!!!Ha a 9884-et választod akkor a tudása miatt válaszd ne az rca-k száma miatt!!!
A CDE szériást, amin csak egy rca van azt csak felejtsd el szerintem!Csak csalódni fogsz akkor, amikor rájössz, hogy mennyivel jobb lenne az egész rendszer, ha erősítőről szólna!Aztán rá veszed magad, hogy fejleszteni kellene, és megint ott tartasz hogy fejet kellene venni...szerintem ez pénzszórás...pláne így a gazdasági válság közepén...vagy valahol akörül
!
Ha én lennék a te helyedben akkor a CDA szériát válsztanám,már csak azért is mert ha valamire kiadom a pénzt akkor lehetőleg a legjobb legyen!+A tudás legfőbb szempont!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- HTPC (házimozi PC) topik
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest