- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4113 üzenetére
Igen én is ezért választottam inkább az LT-t átmeneti megoldásnak.
A ZWCad - de az összes többi is , mivel mondom egy fejlesztő szövetségbe tömörült 8-10 cég fejleszti minimális tartalmi különbséggel, csak más a disztribució - majdnem olyan mint az Autocad, majdnem mindent tud, majdnem ugyanolyan, majdnem....
de van egy nagyon kicsi valami ami miatt a b... amerikaiak programja a jobb.Nekem a tiff, jpg kezelés volt az, ami miatt nem választottam. Addig amíg vektorosan rajzolsz és nem kell hibrid rajzokkat csinálni szuper , gyors és jó de abban a pillanatban amint hibrid rajod van nem jó, nem úgy jelenti meg, nem olyan minőség , stb. stb. Mi pedig 75%-ban hibrid rajokkal dolgozunk
Egyetlen elvitathatatlan előnye van az ára ... bár ha havi bérleti konstrukciót nézem még ez is kérdéses az amortizációs leírás miatt vagyis numerikusan értéken jobb de gazdaságilag nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest