Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Tényleg köszi a segítséget, de igazából nem teljesen fejtettem ki miért érdekelt van-e a gyorsításra megoldás.
Mivel 30 db "kivágatom" - elrendezésem - amire moszkockát kell raknom, meg belefirkálni mi pár csak az adott rajzra vonatkozó szöveget és lassú a betöltés, ezért macerás és lassú a munkafolyamat. Ezért kerestem olyan megoldás amivel adott esetben a munka végső fázisában csökkenteni tudom a nyomtatás előtti folyamatok időigényét.
A kötegelt nyomtatásra nincs szükségem , mert ha már az elrendezésnél vagyok akkor kiküldöm a nyomtatást akár 20 példányban is , utána meg győzze valaki kivenni a 2 méteres rajzokat a nyomtatóból. Nem ez az időrabló része a dolognak. Az exportnál pedig a PDF-et nem szeretem csak végső esetben meg nem szükséges érsd. nem megrendelői igény.
A másik gondom a kötegelt nyomtatásnál, hogy a DWF , stb. mindig agyonvág bizonyos tartalmakat meg nekem még az életben nem sikerült úgy kiküldenem , hogy ne "vesszen" el valami vagyis a DWG és a DWF 100% ban "azonos" legyen.Az én ötletem az volt,hogy :
a.) más honnan szerezni proci vagy egyéb erőforrást a rendszernek a munkához -> saját vagy külsős cloud computing , és csinálom tovább mind eddig csak fejlesztett erőforrással
b.) ha ez így nem megy akkor a végső fázisban minden elrendezést kiexportálni dwg-be, majd ezzen befejezni a munkát -> cloud computing vagy kötegelt feldolgozás holt "éjszakai" időben , hogy a export hosszú kb. 5-8 perces idejét ezzel rövidítsem.
c.) egyéb alternatív megoldások ....Render: ezt először elírtam én regenerálásra gondoltam , utána már ezt használtam. Ezért elnézést kérek.
Amúgy azért gondolom, hogy a kettő lényegében ugyanaz mert pontok helyének és színének számítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest