- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
macimeister #41235 üzenetére
Hello!
Én régen a Wunderbaum Relaxot használtam, viszont mostanában átszoktam a Paloma Duo parfümjeire, és ebből a Fresh & Green, és a Vanilia & Cocco amit használok.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #40993 üzenetére
Most hogy utánaolvastam, vízkő lesz az. Mivel tudnám leszedni az autóról?
-
szotyika77
aktív tag
-
szotyika77
aktív tag
válasz
szotyika77 #40891 üzenetére
Sziasztok! Erre tud valaki valami megoldást? Már lemostam a héten kétszer is de még mindig meg van az a szürke köpenye, tapintásra olyan mintha poros lenne. :/
Sziasztok!
Hétvégén lemostam a kocsit a munkahelyemen, majd másnap vettem észre, hogy az egész autó egy finom szürke köpenyt kapott az ablakoktól kezdve a karosszériáig. Próbáltam Frosch ablaktisztítóval letörölni az ablakról de nem jött le, mosni is elvittem egy mosóba de ott sem jött le róla.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnátok tanácsolni, mivel töröljem le vagy mossam le a kocsit amivel el tudom tűntetni róla azt a szürkeséget?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén lemostam a kocsit a munkahelyemen, majd másnap vettem észre, hogy az egész autó egy finom szürke köpenyt kapott az ablakoktól kezdve a karosszériáig. Próbáltam Frosch ablaktisztítóval letörölni az ablakról de nem jött le, mosni is elvittem egy mosóba de ott sem jött le róla.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnátok tanácsolni, mivel töröljem le vagy mossam le a kocsit amivel el tudom tűntetni róla azt a szürkeséget?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet a leghatékonyabban eltávolitani a légypiszkot az autó üvegéről, szélvédőjéről? Eddig próbáltuk Clean ablaktisztítóval, az nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó Teverun Fighter 11+ (2025 V4)
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest