Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz macimeister #41235 üzenetére
Hello!
Én régen a Wunderbaum Relaxot használtam, viszont mostanában átszoktam a Paloma Duo parfümjeire, és ebből a Fresh & Green, és a Vanilia & Cocco amit használok.
-
szotyika77
aktív tag
válasz szotyika77 #40993 üzenetére
Most hogy utánaolvastam, vízkő lesz az. Mivel tudnám leszedni az autóról?
-
szotyika77
aktív tag
-
szotyika77
aktív tag
válasz szotyika77 #40891 üzenetére
Sziasztok! Erre tud valaki valami megoldást? Már lemostam a héten kétszer is de még mindig meg van az a szürke köpenye, tapintásra olyan mintha poros lenne. :/
Sziasztok!
Hétvégén lemostam a kocsit a munkahelyemen, majd másnap vettem észre, hogy az egész autó egy finom szürke köpenyt kapott az ablakoktól kezdve a karosszériáig. Próbáltam Frosch ablaktisztítóval letörölni az ablakról de nem jött le, mosni is elvittem egy mosóba de ott sem jött le róla.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnátok tanácsolni, mivel töröljem le vagy mossam le a kocsit amivel el tudom tűntetni róla azt a szürkeséget?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén lemostam a kocsit a munkahelyemen, majd másnap vettem észre, hogy az egész autó egy finom szürke köpenyt kapott az ablakoktól kezdve a karosszériáig. Próbáltam Frosch ablaktisztítóval letörölni az ablakról de nem jött le, mosni is elvittem egy mosóba de ott sem jött le róla.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnátok tanácsolni, mivel töröljem le vagy mossam le a kocsit amivel el tudom tűntetni róla azt a szürkeséget?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet a leghatékonyabban eltávolitani a légypiszkot az autó üvegéről, szélvédőjéről? Eddig próbáltuk Clean ablaktisztítóval, az nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cybertruck Taipeiben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest