- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Kezdek uncsi lenni magamnak is, de úgy fest elkerülhetetlen hogy meglepődjek az aktuálisan kipróbált KC vegyszeren.
A PSS-t volt soron, gondoltam körbekenem a gumikat. Megszokásból felráztam, szivaccsal felhordtam. Nagyon könnyű vele dolgozni, jól rétegezhető.
Arra viszont érdemes figyelni, amit a címke is ír: hagyni kell teljesen megszáradni.Abból kiindulva hogy milyen egyszerű a felvitel és mennyire "vékony" a folyadék, arra gondoltam hogy legfeljebb 10 perc és tökéletesre szárad. Még nem tudom mi a minimum, de érdemes ezt is hagyni egy éjszakára.
Mint sejtitek, nem hagytam eleget száradni, elindultam az autóval, de még így is olyan tartósnak látszódik hogy hajam leteszem.
Megfelelő előkészítés és száradás után tuti hogy hetekig kitart egy kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest