Legfrissebb anyagok
- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
LOGOUT.hu témák
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
momo2828
tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalatot én is megosztanék, mostanában téma volt úgy láttam pár dolog. AG Vinyl & Rubber Caret használok én is, az eredmény tényleg szép, gumin és műanyagokon is, de egy mosás és le is jön.
Rovaroldó témában én a Turtle Waxos Bug & Tar removert használom már több mint egy éve. Mivel szinte csak pályán megyek, mindig tiszta bogár a kocsi, nekem ez nagyon bevált. Múltkor próbaképp vettem egy üveg SG insect removert, de az szintekkel rosszabb volt, és foltot is hagyott, pedig nem hagytam rászáradni sem.
Nemrég kellett nekem is száraz PTFE spray, OBI-ban én WD-set nem láttam, csak MOTIP-est, de amire kellett, arra tökéletes volt az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest