Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RP1980 #39605 üzenetére
....na, én ezeket akartam elkerülni. A "gyurmázás" állítólag nem veszélytelen és szaktudást igényel. Mosni csak kézi mosóban tudom, mire ott szárazra törlöm, addigra már nem lesz "steril". Itthon lenne az igazi megmosni, szárazolni majd a garázsban "glancolni". Egy ilyen folyamat sok időt vesz igénybe, az nincs sajnos. Megmosom egy nyilvános kézi mosóban, lehetőleg szél és erős napmentes időben, majd az általatok ajánlott szerrel lekezelem, vagy kipróbálom az AutoGlym Protektort, áttörlöm és kész. Több mint a semmi, de persze nem teljes. Majd nyáron keresek egy szakértő gárdád, kik két nap alatt rendbe hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest