Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Iki77

csendes tag

Egy picit vissza kanyarodva a Fussohoz,én is elmondom a tapasztalataimat.
    Nekem két éves használat után jelentkezett az ,hogy elkezdett morzsolódni maga az anyag amikor dobozából próbáltam szivaccsal kikenni.Próbáltam egy kis desztvizet hozzá adni ,amitől egy kicsit jobb is lett ,de már többe nem lett a régi.Sőt az aplikálás is jóval nehezebb lett így.
    Jómagam is kipróbáltam szélvédőre is, nekem kellemes tapasztalataim voltak vele,csak vékonyan kell felvinni ,jól visszatörőlni és dobta a vizet nagyon sokáig.Egy dolog amire felfigyeltem,,az ablakokon nagyon jól látható volt,hogy hamarabb megjelent egy porréteg, mint azelőtt,ez viszont,tény!
    Használata kimondottan gumikesztyűben ajánlott,igaz itt előttem irták,hogy nem sok károsanyagot tartalmazhat,hát nekem az újbegyeimről igen szépen leszedte másnapra a bőrt,ami kb.egy hétig gyógyúlt,én amondó vagyok jobb félni mint megijedni,jó az a gumikesztyű amikor aplikálunk vele.
    Amúgy egy nagyon jó anyag ,nekem a lakkaozott felnin nagyon jól teljesített,csak mosolyogtam a kutakon amikor láttam a többi autóst miként sikálják a felnijeiket, több-kevesebb sikerrel a megtisztulásért.Én meg egy nedves mikroszálassal pillanatok alatt letisztítottam,a négy felnit ,közel fél év eltelte után is.
    Szóval jó kis anyag ez ,csak ajánlani tudom! :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés