Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
Eleinte jó, de amim volt hamar elkoszolódott (hiába tisztítottam) és utána karcolt. Olyan lakkon lehet még használni, ami atom karcos és telibe kell tolni durva polírral is.
Lehet vannak jobb cuccok is.RBJ
Komolyan írtam amit írtam. Te írtad, hogy kezded komolyan gondolni az autóápolást, legalábbis nekem ez jött le. Értelmezd amit írtam úgy, hogy jó tanácsot adtam, nem kioktattalak.
A jar mosogatószer, nem elsősorban wax eltávolításra való, de ha nincs jobb, megteszi. Mint ahogy az újságpapír sem seggtörlésre való, de ha összefosod magad a mezőn jó az is...[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Passzolom, remélhetőleg julis75 kolléga megadja a választ.
Szemre is, a zöld gépen komolyabb a motor is és úgy cakk-pakk az egész.
Viszont én is csak kérdező vagyok, nem szakértő, szóval a jó választ nem tudom megadni neked sajnos.Papíron nagyobb a teljesítménye is, a fordulat viszont kisebb, gyanítom nem fog olyan hamar szétforogni a gép mint a nagyobb fordulatnál. Ezt így hozzá nem értőként
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Fusso-ból már gondolkoztam rajta hogy az F7-et ki kellene próbálni hogy milyen lehet. Az ugye folyékony verziója a gyártónak, kíváncsi lennék hogy tart-e annyit mint a 12 month wax. Felhősödés illetve egyéb dolgoktól elvileg nem kell tartani ennél az F7-nél, ebből a szempontból könnyebb dolgozni vele.
iPhone 13 Pro Max
-
-
RP1980
tag
Nekem t3000. Sík felületen jó is, a mocitetőt és a tetőt szépen meg is tudtam vele csinálni,de amint jön egy csak pár fokos szög a kasztnin már megáll a forgás és csak oszcillál. Nem nyomom rá, sőt néhol már meg is emeltem kicsit. Egy 2012-es focusom van amin sajnos rengeteg a mindenféle domborulat.
-
-
forceberg
veterán
Most, hogy a sós bevonatot lemostam, látom, hogy a Fusso szépen kiemeli a fényezésen is az apró karcokat-kavicspontokat. A kisebb sérülések is fehéren virítanak, nem csak a műanyag elemek.
Ezt nem kéne beírni az ajánlóba? Vagy valahol ez le van írva? Jó a Fusso hatása, de ez elég gáz sötét autón...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
veterán
Én alapból úgy applikáltam hogy a szivacsot egy nagyon picit benedvesítettem. És ugye mindig mikor belenyomtam a szivacsot a fusso-ba egy nagyon pici nedvesség érte. Ősz óta nemrég néztem meg, és kiszáradásnak semmi nyoma sincs, most lesz 1 éves nekem. Szóval ez egy jó megoldás lehet a kiszáradás elkerülésére.
Egy kis nedvességtől amúgy semmi baja nem lesz, gyártóval is beszéltem és ő kifejezetten ajánlotta hogy nyugodtan nedvesítsem be az applikátort. Ezzel felvinni is könnyebb, illetve maga az anyag sem szárad ki hónapok múlva sem.
Applikálni meg azért alap dolog hogy gumikesztyűbe kell/illik!(#39052) japci
Igen sajnos sok ilyet lehet olvasni neten hogy az autó megsérül a fóliázás után. Ez is az egyik dolog ami miatt még nem vittem, mert nem tudom eldönteni hogy hol lenne a legjobb helye.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
RP1980
tag
Köszönöm szépen! Azért ne vegyük szentírásnak sem amit mondok. Volt és tuti, hogy lesz is amiben tévedek. Javítottak már itt is ki joggal a srácok. Számos dolgot én is másoktól tudok/tanultam csak. Viszont sok dolog elámított amit aztán megvettem és csalódtam. Volt, h kissé, de volt, hogy nagyon. Ezt pedig miért ne osztanám meg másokkal. A kerámia eddig meggyőzően szerepel és a felrakása is meglepően egyszerűen ment. Természetesen abban max egyet értek Ferrar1val, hogy aki most csöppent bele a témába annak nem ezzel kéne kezdeni. Viszont nem a kerámia maga a mumus és a főellenség, hanem ahogy említette is az előkeszítés sokkal nagyobb meló. Szvsz csupán kerámia aplikálással aztán bárki tudná kezdeni az autóápolást mint hobbyt.
Örülök, h személyedben megtalálva más is örömmel és elégedettséggel használja a kerámiás dolgokat. -
Formaster
addikt
True story... nem kellett volna így végződnie, de mikor számonkértük miért nem javítja ki, inkább törölte magát. Ha valamit elcseszek vállalom a felelősséget, ha a munkásom cseszi el az is én voltam, én vállaltam el. De én már akkor mondtam, hogy ez lesz, mikor csak elvállalta és beígérte a 8 évet a Cquartz-ra (nem is finest) de hozzátette minden mosás után reloadozni kell
-
Varshi
aktív tag
Ez fekete autó?
Utána, amikor felhívtam a forgalmazót, már mondták, hogy hááát, igazából inkább sötét autón jön ki szépen, az ezüst vagy a fehér nem a legjobb alap. Fura, a marketing anyagban nem emlékszem ilyesmire.
Ezüstmetál. A tartóssággal nem volt bajom. De hogy nem mondtam meg, hogy csak simán lemostam samponnal, vagy még elbasztam rá pluszban egy napot, az elkeserített. -
nebulo5
senior tag
Olvasva a "témaindító felkérésedet" a következőket tudtam beszerezni a Sonax új termékeivel kapcsolatosan! Még itt az elején szeretném kihangsúlyozni, hogy az idézetek valóban idézetek, nem az én véleményemet tolmácsolják (noha, egyetértek velük, mert a szerzőjük számos alkalommal bizonyította már hozzáértését - szakmai felkészültségét nem csak Sonax termékek területén)
"A Sonax Xtreme Quick Detailert a magyar disztribútor nem forgalmazza, mert egyrészt nem tud tud szembetűnő különbséget felmutatni a BSD-vel szemben, másrészt a Sonax Xtreme Ultra Slick Detailer jobb eredményeket mutat fel ebben a kategóriában. Az utóbbit hozták be a Sonax Xtreme Versiegelunggal együtt. A BSD egy kiválóan működő gyorsviasz, a Quick, az Ultra és a Verisegelung pedig a legújabb SI-Carbon technológián alapul, melyről idáig az derült ki, hogy egy rendkívül rugalmas és kellemes tapintású anyag. Ezen felül az első, mely polírozás nélküli fényezést kitölt, emiatt nem kell fáradni ezzel a művelettel, mint más kerámia bevonatok esetén. Ha ujjlenyomat, rovar, és bármilyen más szennyeződés éri, a flexibilis felület pár percen belül "kilöki" magából. Az Ultra Slick meglévő kemény kerámia bevonatokat is kiegyenlít, javít, így a Quick Detailer a magyar forgalmazó szerint felesleges. Több külföldi fórumban olvasható tapasztalat, mely megegyező a magyar állásponttal. Összefoglalva: a kerámia spray a legértékesebb új termék, vacakolás nélkül mikroszálassal könnyen felvihető. Mélyebb sérülések esetén több rétegben felvíve teljesen kiegyenlíti a felületet és 3-4 hónapon át meg is marad. Az Ultra Slick pedig a BSD-t írja felül a rugalmasságával, kellemes tapintásával. Mivel mindegyik felvitele egyszerű, a kerámia spray bevonat a legjobb választás"
Üdv: nebulo
-
Csabroncka
addikt
Második réteg kora este kerül fel! Nem gyurmáztam végig a gépet, viszont víz/etil-alkohol eleggyel fürdetés után csináltam egy dekontaminálást. A felvitele nagyon egyszerű, szépen eldolgozható, egybedolgozható, nagyjából 5 perc után kezd kötni és keményedni. Én különösen sokat várok tőle, mert ridegtartásban van a gép.
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest