Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Formaster #33408 üzenetére
Pár hónapja írtam hogy egyik ismerős rábaszott mert a szélvédője tele volt vízkőfoltokkal. Aztán kevertem be vödörbe CG Citrus Wash and Gloss sampont, átmentem vele a szélvédőn, lecsapattam, és gyönyörűen lehozott minden egyes vízkőfoltot a kocsiról. Szóval valószínű hogy akkor marad rajta vízkőfolt ahogy mondod, viszont ez a sampon nagyon leminimalizálja. Mert ugyanazon körülmények (hőfok) között mostam le ismerősnek ahogy ő csinálta. És az én samponommal semmi sem maradt rajta vissza.
Nyilván a víztől marad vízkő mindenhol, de akkor ezek szerint lehetséges hogy egyes samponok gátolják ezt kisebb nagyobb mennyiségben.(#33409) d4d
Igazából én annyira nem megyek bele ebbe a témába, nekem bőven megfelel a sima ioncserélt víz a szélvédő koncentrátum hígításához, illetve az autóápolási szerek hígításához is. JP Autosat szoktam venni, 300-350/5l környékén ha jól emlékszem, ez így nekem teljesen megfelelő.
(#33410) BMW001
Szép lett! Amúgy a Citrus Pre Wash-t APC-ként is lehet használni nyugodtan. Volt akinek tornadorba adtam, és nagyon jó illat volt utána a kocsiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen autót vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest