Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi696
csendes tag
Sziasztok,
Dodi az infinity 37 fontba kerül? reload nélkül , olcsóbb mint a c.quartz de reload nélkül árulják. amúgy milyen vele dolgozni? ugyanaz mint a c.quartz? -
törölt tag
válasz
diablo1984 #17209 üzenetére
Hali!
Nincs szélesítés, még gyári, csak a fény játéka kiemeli a perem részt. -
agent_k
őstag
válasz
agent_k #17202 üzenetére
Sziasztok!
Megvolt a próba az új Menzerna anyagokkal. Kimérve régóta dolgozok Menzernával, de újult a termékpaletta és gondoltam kipróbálom mi változott.
Annyi plusz infóm van, hogy az eddigi 4500-at megszüntetik helyette van egy új 4000-es. Biztos, hogy csináltak valamit, mert a régebbi 4500-nál is könnyebb és gyorsabb vele dolgozni. Alkalmas végső lezárásnak/hologram mentesítésnek tojástartós koronggal, de alkalmas minimális korrekcióra közepes koronggal. Próbáltam, lakktisztításra, fényesítésre jó, ha nem kell karcot eltávolítani.A Power Protect viszont egy nagyon érdekes állatfaj. All in One terméknek hirdetik, állagra közel van a régi 4500-hoz, de mégis más. Iszonyat kevés kell belőle. Tehát a motorháztetőhöz nem hazudok 4 pötty elég volt. Hihetetlen vékonyan kell kenni, mert szinte lehetetlen lesz letörölni. Először kézzel tettem egy próbát, de semmi értelme, mert nem lett egyenletes. Két mikroszálas is kellett, hogy ne maradjon maszatos, hologramos. Géppel semmi gond, nagyon szépen oszlik és könnyen le is lehet törölni.
Polírozni is megpróbáltam vele, nehezen szárad ki, sokáig lehet vele dolgozni, de lakktisztításhoz, inkább hologram mentesítéshez, végső védelemhez lehet ajánlani. Arra viszont tökéletes. Hihetetlen nedves hatást ad a fényezésnek. Gyanítom van benne gazdagon filler is. Vízlepergető hatását youtube-on tesztelgetik, majd meglátjuk mire képes. -
-
válasz
#00809728 #17189 üzenetére
Jól értem, hogy a 7 éves autón még a 0 kilométeres korában felvitt kerámia volt?
Nem kellett 7 év alatt sosem újrakezelni a kerámiával?Ha így van, akkor feltétlenül megéri.
Magamnak egy sima waxolást meg tudok csinálni. Olvastam, hogy a kerámia kezelés bonyolultabb és feltételezem nem árt hozzá a rutin. Ezért voltam kíváncsi, hogy mi pénz, ha esetleg vennék új autót, akkor megéri-e megcsináltatni.
-
-
-
törölt tag
válasz
focvis #17186 üzenetére
Csak úgy kiváncsiságból, leírom neked.
Évek óta cerámiázok szerintem az első 3-ban benne voltam mikor ezt Magyarországon elkezdték.Most már sokan csinálják.Sokaknak elmondtam mit,hogy,merre,meddig.BÁNOM
Vannak akik "támadnak" miatt,hogy miért csinálom 50.000ft-ba a komplett cuccot.Kapok hideget-meleget.
Olvassák a forumot.Ha új autó akkor is kell rá egy spéci lemosó igaz nem 25.000ft értékben.
Osszál-szorozzál.Nem írok árat.Egyszerü ha magadnak megcsinálod annál olcsobban senki nem fogja.
3héttel ezelőtt már az APECH is megfingatott.Szerinted érdemes itt bárkinek is segitteni?
Azon senki nem gondolkodik el ,hogy a fő munka mellett ez egy kis mellékes és a 06:00-14:00 után csinálgatod mondjuk 15:00-21:00ig vagy eseteg tovább.Nem ,hogy lemennék inkább a kocsmába majd egy nagyfröccs mellet mindenkit "köpködnék" és haza mennék aludni.Lion1 csak OVATOSAN....
-
törölt tag
válasz
Kalandor #17184 üzenetére
De ,azokat prémium kategoriájú autóknak nevezzük.
Gyártó különféle adalékokkal erősítti meg a lakkot.Egy komplett polír+cerámia 50.000-100.000ft ami sok emberke szerint sok.De mikor 2 elemet sikerül ugymond "lebombázni" egy sővénnyel akkor annak az újra fújása "olcsóJancsinál" 20.000ft de egy komolyabb fényezőnél 30.000-40.000ft a márkaszervizt szerintem NEM írom le.(70.000ft/elem)
Most vett egy ismerösöm Nissan micrát.2hónapos kocsi és valaki sok Zorro filmet nézet és ezt a vezető ajtajára rá is pingálta.
Szallonban 70.000ft megfúják de onnantól értékcsökkentett lesz az autó mert már lassan mindenki ugy vesz autót,hogy rétegvizsgálló ott fityeg a farzsebében.AMI JÓ...
Lehet a cerámia nem védte volna meg de lehet ,hogy igen.... -
-
-
Tüskés bokor meg tudja úgy karcolni a fényezést, hogy annak nyoma maradjon vaxolás után is?
-
törölt tag
Nézd bele mehetünk mélyebben is.
Lehet de... veddlik le a régi lakk."valaki" elvállalja ö megcsinálja.Fogja is finoman elcsiszolja a lakk széleit majd megfúja.
Tegyük fel szép és kiválló munka lett.Kérdésem a következő: Miért hámlott le a régi lakk?Mindig a szélein kezdödik majd egyre jobban a hőingadozástól a többi helyen is IDŐVEL muatkozni fog.
Gondoljátok ha egy újabb fedő lakkot raksz rá akkor az megold mindent...Ez lakk és nem ragasztó ill. tömítő anyag...
-
törölt tag
Nem eladásra megy, egy ismerősöm apósáé, tavaly és tavaly előtt is elvitték "polírozni", csak sajnos mindkét alkalommal két hónap után vissza mattult, gondolom kentek rá valami vacakot, fénylett azt jól van.....
Amikor tegnap visszavittem az autót, az volt a reakció "húúú b@...meg", aztán mondta, hogy ahol előzőleg volt, úgy kapták vissza, hogy minden gumi, műanyag össze volt kenve, ami ugye, ha polírpaszta lett volna, akkor látszott volna a nyoma. A lényeg, hogy meg voltak elégedve! -
-
törölt tag
válasz
tboy93 #17167 üzenetére
Már nem vannak "olcsoJánosok" és ök megoldják.
Meg azért is hagytam abba van itt SZFVÁRON egy festékkeverő cég.Beviszed a tanksapkát majd a szinkodót és ök kikeverik a szint.
Megkapod az 1-2decit és lefested pld egy első sárvédőt.Majd mikor a tulaj elviszi és felszereli a kocsijára ott veszi észre a szin különbséget.Vissza jön és reklamál (jogosan)
Vissza megyek és reklamálok ,hogy nem az a szin.Rámutatnak a táblára garancia nincs rá!Szóval buktad.
De amikor veszel 1deci bázis festéket akkor annak decije 550ft lenne de mivel szinre kell igazitani akkor már 1200ft szóval benne van a festék keverés.Nos elegem lett...De tudok 3 über fényezőt akiknek nagyon komoly a felszerelésük és a gyári szintet verik.
-
-
-
-
ginola
addikt
válasz
runner 125 #17155 üzenetére
Vagy utólag kényezték, és ezért pereg a lakk!
-
h1mpi
félisten
válasz
runner 125 #17155 üzenetére
És az index alatt illesztették össze
-
-
Agostino
addikt
válasz
MunezXBK #17151 üzenetére
amennyire rákerestem szerintem ez tökéletes számomra. ha jól sejtem ez egy mosás utáni lazán felvivős történet. de igazából mivel kell felvinni a felületre? a vidiken valami tenyér alakú célszerszámot használak, félek ez itthon annyira nem alap. letörölni a mikroszálas kendő kell hozzá, az mondjuk mindig akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hegesztés topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest