Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
na akkor itt bővebb választ adok, kb fél éve történt a fékfelújítás nálam. a szerelő ügyesen szerzi be nagyon jó áron az alkatrészeket.
az első tárcsák ilyen áron voltak:
~5-6e HUF - normális minőség
~8e HUF - nagyon jó minőség
~9e HUF - brembo
(ezt választottam)
a fékbetétekből pedig textar-t választottam (állítólag ez is nagyon jó). ez ~9e HUF volt, de ez egy garnitúra két kerékre.
szal az autó első fékei két tárcsa + fékbetét garnitúra = ~27e HUF
a hátsó fékeknél nem emlékszem pontos árakra, de jó minőséget választottam itt is és asszem 15-25e HUF volt. dobfék természetesen.
lehet a gyári tárcsánál nagyobbat tenni előre?
lehet, de nem biztos, hogy szükséges. bremboval nálam már 100 km/h-nál is blokkoltak az első kerek hirtelen fékezésnél. ijesztő volt (no ABS). szal fékupgarde után tünt fel, hogy mennyire nem tapadnak a gumik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ezt választottam)