- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
[OFF]
Valakinek van *személyes* tapasztalata (olvasni én is olvastam sokfélét) a Chieftec GPS-350EB-101A tápról? Ezt néztem ki magamnak, mert azt írja csendes. Valahol láttam egy táblát, ami írta, hogy kb. 200W fogyasztásig nem kezdi emelni 800-ról a fordulatot -- ha minden igaz, amit írtak, akkor az atomos konfig jó ha 50W-ot hajlandó lesz felvenni, szal lehet még nyáron sem emelkedne meg a ventifordulat. A táp névlegesen 27 dBA-t tud, csak azt nem tudom, hogy a fuker mely fordulatán
Ismerve a manapság szokásos üzleti fogásokat valószínűleg a legkisebb zajt adják meg, amit egy ilyen táp kibocsáthat -- egy olyan tápot mértek, ami a lehető legpontosabban volt szerelve, legpontosabban fröccsöntött ventilátorlapátokkal rendelkezett és benne volt egy gépházban, amiben minden pontosan volt illesztve és semmi se zörgött
Persze az is lehet, hogy mégsem kapitalisták ennyire és valami átlagos értéket tüntetnek fel, pl. a venti félgőzön futása közben keltett hangnyomást. Az ára 8-10e körül van. (Itt Salgótarján környékén inkább 10 felett kicsivel
)(ugye 0 dB elvileg a hallásküszöb, a 27 dB ennek kb. 500-szorosa.)
Jah és az se mindegy, hogy mennyire tud romlani a csapágyazása ennek a tápnak.
Az én koncepciómhoz mindenképp kell egy ventilátor, ami keresztülkerget némi levegőt a házon -- a notivinyó hangját is el akarom nyomni, ezért hangszigetelt ház kell, viszont alap keringésnek lennie kell, hogy a proci és a chipset ne főjön meg saját levében.
[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Energiaital topic
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7-5960X
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ismerve a manapság szokásos üzleti fogásokat valószínűleg a legkisebb zajt adják meg, amit egy ilyen táp kibocsáthat -- egy olyan tápot mértek, ami a lehető legpontosabban volt szerelve, legpontosabban fröccsöntött ventilátorlapátokkal rendelkezett és benne volt egy gépházban, amiben minden pontosan volt illesztve és semmi se zörgött