Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Persze..Én viszont szerves vegyület vagyok, nem szintetikus, ezért nem tudok programozni. Bocsi, de valami más jellegű tesztet kérj
Vagy,ha megmondod, hogy amit szeretnél, az milyen szintetikus teszt, akkor keresek ahhoz hasonlót és lefuttatom azt. Egyébként ilyenekre gondoltam, hogy Flacból mp3, DVDből valami AVI. SuperPI,..Van otthon egy ( lelakott XP-vel ) 2Ghz-s P4 cerka. Azon is szereném megcsinálni a teszeket, hogy legyen mihez hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy,ha megmondod, hogy amit szeretnél, az milyen szintetikus teszt, akkor keresek ahhoz hasonlót és lefuttatom azt. Egyébként ilyenekre gondoltam, hogy Flacból mp3, DVDből valami AVI. SuperPI,..Van otthon egy ( lelakott XP-vel ) 2Ghz-s P4 cerka. Azon is szereném megcsinálni a teszeket, hogy legyen mihez hasonlítani.