Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
Szerintem az Atom nevvel nem a teljesitmenyre akartak utalni, hanem hogy "atomos" mereteket olt a processzor, ami teljes mertekben helyenvalo...
Nekem tetszik az architektura es latok benne fantaziat, mini ITX lapokat mi is hasznalunk a cegnel es a hosszu rendelkezesre allasi idore tervezett eszkozok, lasd EEE PC, vagy barmi hasonlo kutyuk ala szerintem idealis chip.Mostanaban vettunk mi is egy Intel D945GCLF lapot, meg nem volt tul sok idom tesztelni, de amennyit lattam belole, az tetszik! Pont azok, amik nem tetszettek az Intel SiS chipes hasonlo lapjaban, azok orvosolva lettek! A SiS lapkanal a grafikai teljesitmeny eleg gyatra volt szerintem es nem utolso sorban Linux alatt nalunk csikozta a kepet, ami az Intel chipnel nem jott elo, szal orulok ennek a javulasnak...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem tetszik az architektura es latok benne fantaziat, mini ITX lapokat mi is hasznalunk a cegnel es a hosszu rendelkezesre allasi idore tervezett eszkozok, lasd EEE PC, vagy barmi hasonlo kutyuk ala szerintem idealis chip.