- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz #19617792 #4381 üzenetére
Nem ismeri fel semmi a kártyát.. és sajna az Acer csak DDR2-ket hegesztett a kártyára..
Csak egy játékkal teszteltem a "Runes of Magic" nevű MMORPG vel... a grafika wow körüli, így semmi komoly, de a játék sebessége 15fpses átlagról 25fpsre ment fel... ami akárhogy számolom brutális gyorsulás ennyi tuningtól (GPU húzás nékül is 21-22fps körüli a sebesség, viszont ha csak a GPU-t húztam akkor csak 17fps)... Hiányolom azokat a DDR3makat... és egy rendes programot ami támogatja a kártyát (mindent kipróbáltam már, ez az egyetlen ami tudja kezelni.. hisz ez egy laptopos kártya)...
Egyedül most már csak a látótávolság nincs maximumra rakva a játékban, minden más maximumon van...[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
Sikerült tuningolnom a Mobility Radeon HD2400TX -met
A gyári 600/400 (800)-ról 715.5/477-re jutottam, felette fagyott. Nem rossz szerintem ez a radeonomtól, főleg a memória tuningot hálálta meg több mint 20% ot gyorsult a kártyaProgramnak az AMD GPU Clock Tool-t használtam (meglehetősen buta egy program..)
Mod: Most számoltam ki, hogy mind a GPU mind a memória hajszálra pontosan ugyan annyi tuningot engedett (kicsivel 19%/19% feletti mind két eredmény)... bár a gyorsulás nem lett arányos, az nagyobb mértékű mint amire számítani lehetett (mint amire számítottam, hogy lesz)
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
(látom megy a topic még mindig )
Megjegyzem, hogy semmi bajom továbbra se a kis mobility-velThe human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
Nos nekem lenne egy kérdésem (csak, hogy megtörjem ezt a kínos csendet)
Adott az Ati Catalyst Control Center, és annak a gyorsgombja az Alt+Ctrl+C (ami megegyezik az AltGr+C -vel, és ez alapesetben előhívja a CCC-t).. Nos hogy hogyan tudnám én ezt a gyorsgombot megszüntetni?
Mert rendben van, hogy kikapcsolom, de attól még sajnos nem kapom vissza az AltGr+C gomb alatt lévő kis jelecskémet ...
Kikapcsolva ugyan nem nyílik meg a vezérlő képernyője, de az eredeti funkció sem áll még helyre...
Valakinek valami megoldása?[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Amitől már a gép is elfüstöl... ..megrendelhető DVD-n és Blu-Ray-en:
A Halálosztó: - Codegen
és a folytatása...
A Halálosztó2: - Vargáné és trsa
...
A Halálosztó3: - Az olcsó tápok tápok visszatérnek...
..hamarosan a mozikban! Ne hagyd ki!
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz Bundás22 #1133 üzenetére
Tudod mit: Legyen igazad, sokunknak az a legjobb ha az előre prognosztizált áraid lesznek ... elnézést azoktól akik mondjuk elakarják adni, de a haladás az haladás.. (hmm.. mondjuk ez picit ellenkezik az életfilozófiámmal, de most mind1 ...)
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz Bundás22 #1129 üzenetére
Ennyire nem fognak lemenni az árak..
A nehalem meg egyenlőre csak a felsőkategóriában fog indulni, mint anno az Athlon64-ek is... közép és alsókategóriában marad a régi rendszer (szerintem a középsőben kb 1 évre rá, alsószegmensben meg 2-3 évre rá jön a nehalem utódján alapuló rendszer...)
pl. jelenleg egy régi ~1000Mhz-es P3 mat adnak 2-3e Ft ért... és az azért nem mostani..
Tehát a proci szerintem 7ezerFt (max 6,5ezer) környékén megfog állni (az E2140)...
A memóriák meg esélytelen, hogy ennyire lemenjenek, inkább felfognak menni az áraik, amikor a gyártási volumen majd csökken...[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz #19617792 #1119 üzenetére
Nem búslakodom, nem mondhatnám, hogy sokat játszom... csak mondták, hogy játszak vele, mert milyen jó, és szép... de mikor megtudták, hogy milyen kártyám van azt mondták, hogy felejtsem el, mert nem fog menni a kártyával... nos ez nem igaz, képes futni vele, csak nem maximumon, de képes megmutatni a maximális látványt is akár
Egyébként egyre jobbak a Mobility driverei... én csak egy játékot sajnálok, hogy nem tudok játszani vele (bár az egy ati kártyán sem megy értelmesen..) Az a StarWars: BattleGrounds (annak is a StarClon verziója, de az Atikon kifagy a játék... )... Esetleg nem tud valaki ehhez hasonló stratégiát ami nem akad ki?The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
válasz fpeter07 #1117 üzenetére
Nálam csak akkor néz ki így ha akarom ,de nem megyek sokra, a 2fps/másodperces képpel gondoltam megnézem, hogynéz ki a crysis a gépemen.. 800x600 ba mediumon egész jól elmegy ...
De aztán felvittem 1280x800-ba, hogy megnézem a max látványt Kemény 2fps-t ad le a kártyám ...Mobility Radeon 2400XT (bár igaz GDDR2-ramos ). De megkel hagyni jól néz kiThe human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
COD2 az még legalább nekem is megvan (Nem vagyok nagy FPS kedvelő.. nekem azon játékok többsége túl gyors.. ha játszom is velük max leggyengébb fokozatban teszem ... Én inkább Stratégia, és MMORPG kedvelő vagyok )
Valószínűleg én azonban 10 pohár sör után aludnék mint a bunda
-
DraXoN
addikt
Uri Geller-től eljütni a sörözve CS-zni részhez (közben kis kítérő az Orosz ivási szokásokhoz)... Látom elvagytok ...(Gondolom meg ATI a CS alatt volt )
-
DraXoN
addikt
Sirekült elszámolnom valahogy... nem 9 lábas, hanem 7...
Ha veszek sima S-videokábelt (ami 4 lábas, de látszólag belemegy) akkor szerintetek fog menni a kép gondnélkül, vagy ez miért 7 lábas? Hangot is küld, vagy jobb a jelminősége?The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
válasz #19617792 #1019 üzenetére
akkor sokan leszünk ... így is sokasodik az OFF ok száma (ez elkerülhetetlen azthiszem)
Nem tudjátok honnan tudnék szerezni TV-out (ATIféle, kerek, 9 lábas) kimenethez kábelt? a laptopomhoz kellene (nem adtak ilyesmit, és amim van 9550-hez anno kapott kábellel, nem igazán megy... így TV-re meg nem tudom rákötni.. Szerintetek kábel vagy driver a baj? ...VGA és a DVI-D kimenetek működnek..)...
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz #19617792 #955 üzenetére
EarL 007: Gratulálok az eredményedhez
Nekem a 8.4-es catalysttal és a legújabb modtool-lal most teljesen stabíl a gép, most már elégedett vagyok (anno a vistával is ezt a kombinációt használtam, az nálam stabíl volt.. csak lomhának találtam a rendszert, és emiatt nem tetszett.. pedig a hálózatkezelésben vóltak okos ötletei).
Főleg ha azt nézem, hogy az új linuxos ati driver is sokat javult az elmúlt fél évben (van fent egy Ubuntu is )... most már (nálam legalábbis) megy egyszerre a Compiz és a 3D (bár valójában még nem tökéletes, mert ha megy a Compiz a 3D ben a kép kicsit villog... de már jobb mint volt... sokkal... szerintem ígéretes )Fél éve vettem a laptopomat 160eFt-ért 1.8-as Turion64x2, 1GB ram (azóta 2GB ra bővítve), 80GB HDD (elégnek, elég... csak lassú.. bár erre számítottam... jó lenne már egy megbízható, olcsó és gyors SSD ), Mobility Radeon 2400XT (256MB saját memóriával, GDDR2-es ramokkal ... de azért jobb mint az integrált ...)... ezzel egyárban csak egy 1500Mhz es CoreDuo-t (az egyes szériából) adtak volna (a többi paraméter hasonló)... Szerintem jobban jártam ezzel (a laptopom és a linux kapcsolatáról meg: az Ubuntu 7.10-el voltag gondok, de a 8.04-ben már gond nélkül ment a laptop minden szempontból... egyedül a vezetéknélküli netet kellet engedélyezni a zárt eszközmeghajtóknál... ezzel kapcsolatos az egyetlen zavaró jelentéktelen hiba: a vezetéknélküli hálózat ledje nem jelzi vissza az állapotot, hogy van-e hálózat, vagy a kártya bevan-e kapcsolva... de egyébként minden jó
hmm... OFF-os egy hozzászólás lett
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Személy szerint én ezt: [link], használom a legújabb ati driverrel párban.. régebben volt havi kb 1 kékhalál, illetve 3D alkalmazás futtatásakor rendszeresen kifagyott (XP-t használok) Bár az áprilisi ATI driver, és a legutolsó ModTool (1.0.0.0 verzió, Ápr. 24 én jelent meg.. ) közös használatával nincs problémám... se kékhalál, se fagyás 3D alkalmazás alatt (kop-kop)..
(anno az Omega is kékhalálozott nálam..)
-
DraXoN
addikt
..tetszik ez a topic ...
Mobility szériásokat is befogadtok? (őket az AMD/ATI tapasztalataim szerint kicsit mostohán kezeli)[ Szerkesztve ]