- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Beowulf_78 #6244 üzenetére
nemsemmi(k)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #6254 üzenetére
jaja főleg így config-os graffal mégszebb
ez a showder klub áááháááhá
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz Beowulf_78 #6244 üzenetére
Csak képfeltöltés.hu-t neee!
WesTM: Ha már 4890 x2, akkor sniper elitet kell kérdezni, van olyan őrült és megveszi (mindjárt kettőt, most 2x 4870 X2 van neki...), amint megjelenik. Neki a Core i7 965 Extreme se elég...
#6234: IHB?
subaruwrc: Nincs az a proci, ami kihajcsa.
Zk: Nemcsak WesTM mondja a 4890-et, én is! Egyik osztálytársam ha 2-3 sört lenyom, már KGB ügynök lesz belőle. Egyszer volt olyan, hogy a srác kajak másnaposan jött suliba.
#6240: Az nem úgy van, hogy belecsapunk a lecsóba?
Tegnap néztétek a Showder Klubbot? Hadházy elég jól nyomta. Főleg a betépős rész, azon sírtam! "Lehúzod az ablakot meghalsz köcsög!"
Na, én mehetek a postára csekkekkel, aztán a bótba, majd tanulás, hogy a fene egye meg...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Beowulf_78 #6196 üzenetére
átnyálazom őket, köszönöm
#6197) Beowulf_78:remélem jólfogod érezni magad köztünk
(#6211) subaruwrc: dneeee
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Beowulf_78
addikt
válasz Beowulf_78 #6202 üzenetére
Egy kis blama...azért lett rosszabb a 295 tesztnél mert a 295-öt XP DX9 alatt teszteltem.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
westcoastog
veterán
válasz Beowulf_78 #6187 üzenetére
üdv a klubban részemről is
-
törölt tag
Helló!
Köszöntelek én is a klubban! Azé' a 4890 CF nem kis dolog, már egy is szép látvány, nade kettő... Aztán sokáig lenni ATI-s!
-
subaruwrc
félisten
válasz Beowulf_78 #6202 üzenetére
üdv a klubban
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #6199 üzenetére
azért 480SP vs 1600SP (~1GHz) -ről van itt szó kéremszépen
amúgy meg persze kell ám fejlődniük mivel a CF-re alapoznak ha az nem megy akkor elvérzik mindenfajta X2-es kártya is
btw: na jolvan megyek mert tényleg nemlesz erőm vizsgázni majd a tanulást megoldom valahogy telepítikusan vizsga alatt bb all
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #6196 üzenetére
első 2-t már olvastam
többi meg elég korrekt durva h egy két tesztben GTX 295 jobb a 4890CF nemugy mint ahogy azt otthon tapasztalja az ember kérdem én netána driver javult vagy a tesztelőket fizették le?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Beowulf_78 #6192 üzenetére
ígymár értem, köszönöm
ha az ember végiggondolja, amit írtál, elég horrorisztikus. nekem legalábbis
finoman szólva ez olyan, mintha " nesze b+ ATI kártyák... kész " c. melodráma lenne...
gondolom teis furcsáltad magát az érzést, nem?#6191) nixx-21: egyelőre ne makartam lefeküdni, vmit vártam. egy jelet, nemtudom.
lehet Beo megérkezésére vártam, passz. pedig kéne menni, nemszívese naludnék el a volán mellett....
ezta paintball-t meg rádbízom ,de úgyintézd, hogy legyen fizum, és még az országban legyek....[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Hattttttalmas tiszteletem az úrnak és az ikreknek
ZK ha msot fogadtunk volna lenne egy bigmac-em
(#6189) - = Zk = -: akárhol ismerkedhet meg jóarcokkal az ember kit tudja , lehet pont az nv topikban?!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Beowulf_78 #356 üzenetére
Jujb@zzdmeg! 73.990,- a Ramiban!!! Brutálisan lemez az ára! Éljen az AMD
Hehehe, még a végén X2-őt veszek a gépembe
Lassan ott tartunk, hogy egy eVGA 9800GX2 A.S.C. ko (139.990,-Ö áráért lehet venni két Sapphire 3870X2-est !! Akkor meg akárhogy tuningolják a GX2-őt az eVGA-ék simán lenyomja a CF X2-es overclock nélkül!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Beowulf_78 #176 üzenetére
Megnézném a Gixeren a Chifi-t
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dyno
veterán
válasz Beowulf_78 #200 üzenetére
Persze ismerem néha-néha megnézek 1-1részt szüleim szeretik nagyon Na de már tényleg lépek mert nem bírok felkelni reggel Jóéjszakát Mindenkinek
-
Dyno
veterán
válasz Beowulf_78 #191 üzenetére
Meg amikor a autókárpitba belelő mert leesik a lábáról és akkor jönn a Tony és mivolt és erre, hagyjuk-hagyjuk Imádom a legjobb sorozat szívesebben nézem mint a Simpsons Családot pedig őket is imádom
Solten:Csak tényleg ezek legyen a tulajdonságaik ne változzanak meg bízok benne hogy a kihirdetett juniusba tényleg megérkeznek
Aggregátor:Akkor értem de szerintem kicsit erősebb az X1950PRO a HD 2600XT-nél vagy Te nem veszel észre különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Beowulf_78 #183 üzenetére
Csak kár hogy itt a 6. évad az 21rész és útána vége pedig még elnézegetném egy ideig a kedvenc rész az a 3/11v.12 volt amikor a Christhoper meg a Paulie azt az orosz mukit kivitték az erdőbe az megszökött tölttük és kinnt éjszakáztak az erdőben... asszem Bareni Erdő volt az epizód címe
-
DeltaPower
addikt
válasz Beowulf_78 #176 üzenetére
gondold el nálam, CM Elite 331+19" CRT mondjuk kocsi van, tehát csak az emeletről kell levinni
játsszunk UT1-et 200 FPS-sel 1600x1200 fullon
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
fero02
nagyúr
válasz Beowulf_78 #178 üzenetére
Ez már csak részlet kérdés...
-
Dyno
veterán
válasz Beowulf_78 #181 üzenetére
Annál nincs jobb megvan az összes része najó a mai még nincs csak azok amiket eddig leadtak szinkronosan imádom a Pauli-t
-
Dyno
veterán
-
fero02
nagyúr
válasz Beowulf_78 #167 üzenetére
Mivel muszály!
Én most COD4-el szerencsétlenkedek, meg nosztalgiából feltettem a Carbon-t. De lan party nincs CSS nélkül.
-
fero02
nagyúr
válasz Beowulf_78 #164 üzenetére
Hát ma már ott leszünk...
-
Bundás22
őstag
válasz Beowulf_78 #148 üzenetére
jah jó a hangulat úgy érzem
10.000-ik hsz-nél házibuli nálam!Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
Aktív témák
- Óra topik
- Windows 10
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!