Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
No-kia #34219 üzenetére
Ha már a dmark, főleg a 06 megáll, komoly gondok vannak. Nálam nem az volt a leghepciásabb progi. COD4 azonnal büntetett, ha valami nem volt fasza a vga órajellel.
Furmarkal ugyan ez a helyzet. Semmire sem jó, mert van ami hamarabb kidob mint a furmark. Arra viszont tökéletes hogy vrm-et kinyírd vele.
Természet ellenes terhelés a kártyának, való életben ilyet soha nem kap.
-
westcoastog
veterán
-
Varoz
addikt
válasz
No-kia #34132 üzenetére
Már meg volt, de akkor is write only voltál biztos.
Lásd kivel van dolgod még linkelek is. -
törölt tag
válasz
No-kia #34118 üzenetére
BenQ G2420HD, ha iPon árat nézzük, neki biztosan kevesebb.
-
törölt tag
válasz
No-kia #34050 üzenetére
Pff.
(#34051) ADAM1337: Ejha, megy ám a szekér, GTX460 SLI.
(#34058) WesTM: Hát igen, a pénz nagyúr, tény. Biztos jó lesz az a HT550.
A forint meg eddig sem volt valami jó, most meg tényleg vacak. Erre van egy mondás: Az árak nyugatiak, a fizetések keletiek.
(#34065) Zk: Megújult a Google.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
No-kia #34053 üzenetére
Hát 80k van jelenleg hw-ban ami gariztatásban van/lesz nem mondanám.
Igaz most találtam melot csak kár hogy csak a nyár idejére.
A 460-assal meg régóta szemezek és eleinte nem akartam mert ati fan vagyok kicsit.
De ahogy nézegettem nem látok +40k-t az 5850cf-ben a 460sli-hez képest.
Az meg főleg indok hogy nettó árban lesznek a kártyák. -
törölt tag
válasz
No-kia #34043 üzenetére
"bejen nlg bn"
Ezt nem tudtam dekódolni.
40-50 fok nem kellemes, de rövidtávon nem halálos. Rebel 9 Pro Economyban előre tegyél ventit, annyi bőven elég lesz. Plusz mivel fémlemezekkel kell a házba tenni a vinyókat, még plusz passzív hűtés is van.
(#34044) subaruwrc: Aztán van úgy, hogy hülyeségeket mondok... De legalább mondok valamit, amit ha kell, lehet javítani. Legalább tanulunk egymástól is.
Bosszúvágy.
-
törölt tag
válasz
No-kia #34037 üzenetére
Legalább megalapozom, amit mondok.
Az Orion HT550-t én is kipróbáltam Media Marktban, na az még egy jó cucc. ~17k-ért lehet kapni Tescoban (múltkor 17-ért láttam), annyit simán megér, sőt még távrángató is van hozzá.
Csak kérdés, hogy mennyire tartós. Nem kell ide 500, meg 1000W, azért egy "csak" 100W szett is tud nagyot szólni.
Asszem amennyiben csak stereo jelet kötünk be neki külön, akkor alkalmaz speaker fillt és az első két hangszóró jelét felkeveri a hátsó kettőre is.
Ha gépre, 5.1-ként kötjük, akkor simán megadhatjuk a speaker fillt. Zenénél az egész szobát betölti a zene, mert hátulról is szólna.
westcoastog: 2000X ritka madár, 2000A és 3000A gyakoribb, 1250X meg "eltűnt". Ahogy elnézem, ilyen dögmelegben nagyon kell ügyelni a gép szellőzésére. Elöl-hátul kell venti, mert befülled. Oldalt sem árthat.
-
törölt tag
válasz
No-kia #34000 üzenetére
Egy 2.0 rendszert nem lehet összevetni egy 2.1-gyel. Több oka is van. Jelen esetben a Logitech szett egy mélyet és több szatelitet tartalmaz, amik csak egy adott frekvencia-tartományon szólnak szépen, hangváltóval megvágva. Mély a mély-tartományban szól szépen, erősen (de azt is csak a reflexláda miatt). Középtartomány gyenge, mert nincs ami leadja azt, vagy a mélyet kell felengedni oda, vagy a szatelitet leengedni, egyik sem a legjobb megoldás, egyenetlen, meredeken leeső freki menet érhető el, erejét veszti a hatékony működési tartományon kívül. Ezért mondják, hogy a .1 alapú rendszerek minőségi zenehallgatásra legtöbbször alkalmatlanok, mert pont ott nincs kellő hangerő, meg egyenletes frekimenet, ahol a zenei anyag legjava szól. Erőtlenné válik az egész. Vagy 2 utas megoldás, ahol egy nagyobb hangszóró felel a mélyért-középért, és egy kis dóm a magasokért, persze rendesen megvágva. Vagy sok-utas, ahol több hangszóró van egy hangfalban, mind szépen lekorlátozva az optimális tartományba, úgy egyenletesen szól mindenütt. Játékoknál, filmeknél jók a .1 rendszerek, mert oda sokszor kellenek az erőteljes, dübörgő mélyek.
Ha úgy vesszük, az X-530 mélye hangosabb, nagyobbat szól, de cserébe szegényebb a középtartomány és a mély gyakran kiüt a rendszerből. Így összhangban egy kicsit a 3000A felé billen a mérleg nyelve, ott is vannak egész szép mélyek (de nem annyira, mint X-530-nál, mert itt nincs külön mély), viszont mivel egy hangszóró felel a mély és közép tartományhoz, így a középrész (zenei anyag java, beszédek, stb.) dinamikusabb, élettel telibb, nem esik le meredeken a freki a mélyből középbe átmenetkor. Magasokért itt is külön dóm felel. Az X-530 nagyobbat üt, nagyobbat szól, de a 3000A lágyabb, "szebb".
Nekem nem kéne konzol, azon többnyire csak játszanék, mást nem csinálnék, PC-t is be lehet úgy tenni nappaliban, mint egy konzolt. PC-t viszont nemcsak játékra tudnám használni, minden másra. Kinect, Move butaság, ugrálni a TV előtt... Viszont ötletnek jó, ha a felbontást növelnék az érzékenységnek, simán lehetne remek biztonsági módszer, pl Windows loginnál elég beállni a TV elé, majd szépen rád néz, majd login. Vannak tipikus PC-s műfajok, amik konzolon nem jók, vica versa, de többnyire PC-s műfajjal játszunk. Meg PC-re ugye szebbek a játékok, az, hogy vannak olyan fos módon írt játékok, mint GTA4, részletkérdés.
-
westcoastog
veterán
válasz
No-kia #34000 üzenetére
Nekem nem az egetrengető basszus kell, hanem hogy szépen szóljon, legyenek szép mélyei is. 5.1-en kurva sok a kábel, meg az én szobámba fölösleges, egyszerűen lehetetlen egy ilyen rendszert kiépíteni rendesen. Az ágyam végébe van rakva a két hátsó hangfal.
Legfőképp zenére kell a cucc, játékokban nem tudok elélvezni a térhatástól. -
törölt tag
válasz
No-kia #33995 üzenetére
1680-on, AA nélkül tuti menni fog a legtöbb játék.
2007-es szülés a 3870. 2006-ban még nem gondoltuk volna, hogy a R600 később ilyen időtálló fejlesztés lesz. 4830-ban alapon is van erő, egy olyan 740/1000-re húzva meg kb. 4770 szint, ami azért nem rossz. 5770-et meg már szinte nem is kell húzni, mert alapon is bőven elég. Ha nekem most 5770 lenne, akkor kapna egy AC L2 Pro-t, aztán elvolnék vele.
(#33994) westcoastog: Ha már lúd, legyen kövér: Genius 3000A. Olyan karit nehezen fogsz találni (legfeljebb csúcskategóriásat), ami 3.5 évig jó lesz, pláne ilyen Crysis 2, meg hasonló címekkel, amik megeszik a VGA-t.
-
törölt tag
válasz
No-kia #33956 üzenetére
Jaja, előkerült minden.
Ez marha nagy:
Pálinka mértékegység táblázat számítógép felhasználóknak:0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
10 l - Ultimate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-Cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses -
WesTM
őstag
válasz
No-kia #33894 üzenetére
Hmm egész elégedett vagyok. Cpu-nál ha jól számolom 66.36% az oc-m. Not bad.
-csak látom ott a hely neki, úgyhogy be lehet vésni. Ha eljő a hűvös megcélzok egy 3.7ghz+-t, meg kiint hidegbe újrafuttatom az eredményeket. Szerintem egy vga 900mhz is összejöhet még. talán... de nem merülök bele jobban.
És jó tudni még van benne. Asszem az enyém a leg "öregebb" konfig, és még azért ott van.
Na ezért lávolom az Intelt.
pckownz: Én lehet meggondolnám még 1X.
van egy erős, mindenre használható asztali géped. Ne cseréld el, egy közepes, lényegében semmire sem eléggé használható notira.
Meg fogod bánni, de nem bele szólni akarok.
csak jó tanács.
Múlt héten jött meg a haveromnak rendelt i5 alapú noti, én intéztem az egészet.
Fullos cucc volt, i5+4gb ddr3,+hd5470 1gb. Hát teljesítményben még mindig lópikula egy asztali géphez viszonyítva, és ez egy 200.000-es msi volt. Én nem cserélnék a helyedben.
Max. visszaállnék intelre, a gondtalanság végett...
-
subaruwrc
félisten
válasz
No-kia #33894 üzenetére
5850-2630-c9 -37000+-51083-7,437 sec- 3.359sec-6670 winrar
vagy nem a max kell ?
najó adom ami full a sajátom
4710
2630 c9
06-19277
vantage-13115
6514 winrartöbbit offolom
nixx
-
nixx-21
őstag
válasz
No-kia #33894 üzenetére
rosszul csinálod.... oldalra kéne azokat amik belül szinesekkel vannak írva és neveket írni sorrendben...
a helyükre
amugy bootoltam nagyobb órajellel is cask azt nem screeneltem. xĐ mindegy amugyse számítana ~4,1Ghz
viszont ram még megy 1225-en is.áááh lez még majd egy komplett rendzserrel vissazköltözés a fagyiba.
-
pckownz
őstag
válasz
No-kia #33872 üzenetére
Alaplapom iPonnál.
VGA kérdéses.
Ha kiderül, hogy jó a 4850, viszont részemről akkor is csak 2d benchmarkot várj el. Bár lehet erősen elgondolkozok rajta, hogy túlhatjsam-e a procit...
Tudod mostmár nem akarok vérpisti lenni az 4ghz-es e-pénisszel, hanem szeretnék egy stabil laptopra váltani, amiről tudok dolgozni.Van 1-2 superpi-s screenem, meg trémárk... Ha gondolod elküldhetem.
Sőt egy elbaszott játék-motorra is teszteltem pár fázisban.WestC, sorry, ebben a témában több komolyságot várnék el.
-
törölt tag
válasz
No-kia #33827 üzenetére
Hát, az a VRM tápfesz fázisok, eléggé melegednek, de csak akkor nagyon ha komolyan meg van terhelve a VGA, mert ugye energia kell akkor.
Ha idle nincs hűtve, szerintem nem jelent nagy gondot rövidtávon, meleg lesz, de messze nem annyi, amennyi károsítaná. Amúgy felette is van egy szürke kocka, az a VRAM fázisa, azt is érdemes hűteni valamivel. Igaz, a 4870/90-nél a fő probléma az (/volt), hogy mivel azok sokkal energiaigényesebb karik, plusz az IC-k nagyon kis felületűek, nehéz őket hűteni, 4850 ebben jobb, mert jóval könnyebb hűteni. A GPU-t, RAM-okat nem kunszt hűteni, de a VRM...
A fotók kurva jók lettek!
Látom, pedobear megjelent.
Gondolom, a hosszú záridő mellett azért szükséges lehetett néhány próbálkozás is.
-
subaruwrc
félisten
-
törölt tag
válasz
No-kia #33755 üzenetére
"más, miben van hűtőborda? az aurashoz csak 4 et adtam, d ehaver 4850én is 8 van, ha félbevágom őket akkor meg kevesek lesznek, igaz? vmiből kikellszednem, aszse gond ha flexelni kell, egy régi p1es gépet nézem, de még abban sincs...."
Régi procihűtő, táp, halott erősítő, stb.
westcoastog: Lehetséges, nem tudom. Majd legközelebb. A nem létező renomémat nem hinném, hogy nagyon rontaná ez a feketepont, nem károsítottam meg, ha nem számítjuk, hogy az idejét raboltam, meg balfaszkodtam.
-
Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest