Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
No-kia
addikt
a japán földrengés Ebisu-t sem kímélte
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
úgyvan
mi is az az x530?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #45797 üzenetére
A felejthetetlen FIA GT kirándulásunk!
Megjön az ösztöndíjam az ELSŐ dolgom lesz, hogy elhozzam miskolcról a logi x530-at. Faszom kivan már, hogy fülesben nyomok mindent...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
péterem, csak a hangot figyeld
mijut eszedbe róla?.....
[link](L)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Jocc, Pck!!!
Holnap Berény Zalaegerszeggel játszik amerikai fociban! Itthoniak ma utaznak oda. Ha gondoljátok nézzetek majd ki!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45792 üzenetére
ehhhh viszont
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
reggelt ismételten
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Napot!
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
I'm Jocc
tag
Hallod Ice, ennél lassabb órám sose legyen. Bementünk faktra, jön a tanár: "Mehettek haza!"
Westc: Kabbe.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #45786 üzenetére
akkor fordultam a másik oldalamra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz I'm Jocc #45784 üzenetére
Délutánt, tegnap lefárasztott az eddzés, kicsit tovább szunyáztam.
No-kia: az a jó ha sok nő van a szinten, van miből válogtani.
Jocc: gyorsan lemegy az. huginak nincs suli xd mondjuk nekem sincs
-
I'm Jocc
tag
Na, jónapot. Programozás óra van, de szerencsére pihi. Utána még 2 matekfakt, amit az a tanár tuti megtart. DIRR Érdekes, a másik tagiskolában csak 7 órát kell megtartani (azzal a sulival mindig kivételeznek...), másik iskolákban meg rövidített tanítás vagy diáknap van.
-
westcoastog
veterán
végre itthon, jónapot
-
subaruwrc
félisten
reggelt..
-
No-kia
addikt
bahhhh ( fsz.+1. szint fiuk, 2-3 szint csajok) most jovok a a 3. szint leguccso szobajabol, xD nah ez mar rajtam is kidfogott, bevoltam szarva rendesen, lebukas=kirugas. faj isa fejem rendesen. de alegalabbb dominak volt egy jo esteje, nekem vegig 200 volt a pulzusom kb, neki csak idokent (6) muszaj volt lejonnom mert aludni se birtam fent, mert tanarok meg kozbe jarkalnak ugye..
ezt meg csak azert irtam le mert nem tudok elaludni xD nah jo8
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #45776 üzenetére
Én a háziorvost nézem most ezerrel. Hatalmas, nagyon addiktív sorozat
Gy.k.: DrHouse
ps.: Ha van egy kis angoltudásotok, és unatkoztok ajánlom a nájngeg<dot>komot
Hatalmas egy site. Bárcsak napiszar meg a többi is ilyen tartalomra koncentrálna... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na én elteszem magam mára.
Jó8!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45776 üzenetére
ja ja
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45775 üzenetére
NASA - Az Amerikai űrkutatás története, sok érdekes dolog van benne.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45774 üzenetére
miféle sorozat?....
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45773 üzenetére
na akkor jövőhéten fellököm
épp a nasa-sorozatomat végzem ki. érdekes volt. bár a katasztrófákat kihagyták belőle."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45772 üzenetére
igen, lehet rendesen
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45771 üzenetére
igazából még nem látom át hogy mi merre hány méter, de majd belejövök.
a bulletstormot akarom még megnézni, aszondják lehet hentelni benne.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45770 üzenetére
...
hát, a bevállalt küldikkel nehezedik a drágaazt én is várom
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45769 üzenetére
így van, minden jó ha a vége jó
csak beindul majd ez a gém, hozzászoktam hogy pörögni kell írtani az ellent, eddig meg inkább gyűjtögettem... néha kiírtottam egy két enemit és ennyi. én a pörgős fps-hez vagyok szokva.
várom is krájzisz 2 őt
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45768 üzenetére
az elején olyan. meg co-opban tud csak igazén ütni. ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor már pörget maga előtt a játék
nálam legalábbis.. ha nem jön be, hát nem ...no para, a lényeg, hogy tisztázódott ...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45767 üzenetére
jaa jóvan, kicsit tompa vagyok bocsesz. tegnap suli után éjszakás meló , ma voltam még eddzeni is, közbe szöpörtyülöm a söröcskémet is
A borderlandsot fellöktem, hát többet vártam, az a legrosszabb hogy nem pörgős a gém, vagy csak az elején van így?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45766 üzenetére
hallod? nem irhattam le az eredeti szót, mert hibát dobott ki az udülési csekk szóra
szerk csak neked.
leakartam irni azt a szót, hoyg udulesi csekk, csak ékezettel. de nem engedte elküldeni a hsz-t[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45765 üzenetére
mivel?
hallom de nem értem
valahogy nem vágom mivan xd[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45764 üzenetére
nyaraló csekket. anyámét
lefagy lefagy. majd növesztek másikat
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45763 üzenetére
pedig az kellhetett volna még nem?
miket sikerült eladni?
itt csak estefelé volt hűvös."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45762 üzenetére
áá, bent voltam a főváros belselyében...eladtam EZT AZT.. és hát nemrég értem haza. kibbaszott hideg van... gyáá, a tököm otthagytam
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #45761 üzenetére
reggelt? most keltél? ez kész
am neked is jó estét"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
reggelt
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45757 üzenetére
Nyugi, nem vagy egyedül ezzel. Én át szoktam ugrani az ilyen kommentjeit. Amúgy se nekem szól, szóval.
Mondjuk ha nagyon megunom elküldöm őket szobára (ill. topikba ).Zk
Adj Isten kendnek is![ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #45757 üzenetére
Aki nem érti, hát így járt. Tessék utána járni, ha érdekel.
Hint: ZTE Blade ROM-okról beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45754 üzenetére
XDDDDDDDDDDDDDDDd
Earl comment fail -
törölt tag
Heh, az SS RLS2 ROM jó sokáig bírta, feltettem a CM7 n23-at és eddig minden remekül működik benne.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
valahogy ezeket az alternatív zenéket nem nagyon bírom, egy kettőt kivéve, az is ritka dolog.
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #45748 üzenetére
Jóféle.
Ahogy ez is. MR2 Szimfonik - Ez a szerelem (MR szimfonikusok vs. Heaven Street Seven)hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
Aki nem veti meg az alternatívot, és nem él évek óta töretlen párkapcsolatban, annak csak ajánlani tudom
Dedicated to Subaru
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #45746 üzenetére
én meg pláne nem...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #45745 üzenetére
csak mint környezetvédő rengeteg ilyen problémával foglalkozunk és tanulunk, és ami pazarlás megy.. az nagyon gáz. nekem ez jutott eszembe pl elsőnek szakmai ártalom
am meg senki sem lehet tökéletes
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #45744 üzenetére
Erre nem is gondoltam..
-
subaruwrc
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45739 üzenetére
könny, könny
-
pckownz
őstag
Mi van ma geci???
Itt a másik 100rongyos gép. E5200, 3650, HKC táp... valószínű
Bizonyára az alaplap egy tuningbajnok, ami 5ghz-en viszi az e5200-at, és a 3650mellé jár egy ajándék 5870, hogy a fullHD monitor kilegyen hajtva -
westcoastog
veterán
válasz pckownz #45736 üzenetére
Lehet jobban járnék ha eladnám az egész cókmókot mindenestül, aztán a pénzből kigazdálkodni egy új monitort, hangszórókat, meg egy LLano-s konfigot amiben 6550 igp van.
Bár a hülye fejemmel nem tudok kompromisszumot kötni, legyen szép is a játék mellé fusson is rendesen[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #45733 üzenetére
elmorzsoltam pár könnycseppet azért
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #45735 üzenetére
Itt van pl az enyém.
Lényegében natív Athlon II x4 635 van benne, 4850-nel. Ha valaki a komplett gépért lerakna elém 80ezret, már húznám is ki a kábeleket -
pckownz
őstag
Úúúúristen.
Regor magos Athlon, 4770 mellé 6gib ram, és már is fullHD gamer pc-nk van.
125k-ért PH!-n biztos el is tudjuk adni.
[link] -
pckownz
őstag
Genyoooo
Rendőr span szétfloodolja fb wall-ját zsidaj/cicici...cica viccekkel -
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #45730 üzenetére
látom a könnyeidet rendesen ...
-
subaruwrc
félisten
mi a helyzet testvéreim ?
mélységes bánatomra elmaradt a matek előadás
-
No-kia
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #45725 üzenetére
én még nem lattam a videot , mert telorol voltam
-
- = Zk = -
félisten
Istenem, de szép is az iskolai élet
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
ismerős a helyzet, de én még ma eddzeni is megyek, vagyis erősen szándékomban áll.
-
westcoastog
veterán
rohadt nagy fáradtság, legszívesebben aludnék egész nap.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #45724 üzenetére
üdv uraim. helyzet?
no-kia: ááá a videó nagyon ott van
most keltem mer tegnap még suli után várt rám egy éjszakászás...
-
I'm Jocc
tag
Nálatok is szadisták a tanárok? 8 órám lesz szombaton, abból 4 matek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #45721 üzenetére
jujj
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #45720 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #45718 üzenetére
ez odab@szott rendesen a reggelemnek...
urak, ma van ősnagyfaterom születésnapja
rudolf diesel..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
pckownz
őstag
Besírok bazdmeeeeeeeeeeg
-
törölt tag
Hmm, ez a SS RLS2 ROM egészen jó. Ugyanolyan gyorsnak érzem, mint az FLB R10B-t, jó lett ez a ROM. Amúgy, ahogy olvasom MoDaCon, hogy állítólag március vége felé a görögöknél is megjelenik a Blade, gyárilag 2.2-vel, szóval lehet, hogy lesz görög ROM-unk is.
-
- = Zk = -
félisten
-
I'm Jocc
tag
Jóéjt!
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #45710 üzenetére
azt én is szerettem
még zsenge koromban sokat kosaraztam. ha majd lesz zsetonom, biggyesztek ide a kertbe vmi palánkot. néha jólesne dobálni párat...Varoz:
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #45708 üzenetére
Tavaly kosaraztunk úgy, hogy ment a rap. Na, az feeling. Jó kis streetball pályán, tipikusan, ami körbe is van kerítve és bent van házak közt.
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #45706 üzenetére
A fő szál nálam mindig is a Rap marad.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #45707 üzenetére
én már nem... nagyon lassú és vontatott.
mióta nem cuccozom, nem a rap hoz le a "szerről", hanem a pörgős zene..remek egy élet" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #45706 üzenetére
Nekem is. Még 8.ban, egész évben csak rap. Azóta szeretem végülis, csak nem ezt hallgatom alapból, de szívesen nyúlok hozzá.
-
- = Zk = -
félisten
volt ám nekem is rap korszakom
jocc:
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #45702 üzenetére
ÚÚÚúúúú. Next Episode. Legeslegjobb.
"Hold up, hey
for my niggas who be thinkin' we soft
We don't, play
We gonna' rock it 'til the wheels fall off
Hold up, hey
for my niggas who be actin' too bold
Take a, seat
Hope you ready for the next episode
HeyyyeyyyeEYEYyyyEYYYY....
.... smoke weed everyday!"[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
2:55-nél van a kedvenc Nate Dogg részem...
de sokat néztem/hallgattam ezt a dvd-t.. ezt a koncertet...hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #45699 üzenetére
Így van.
Jocc
Siska egy mocsok. Pénzéhes szemétláda.
Pont olyan, mint ahogyan leírod.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest