Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Igen,én is azért gondoltam a Sapphire-ra,mert bár a HIS presztízscucc(szerintem) még sincs e két hűtő között akkora különbség.Majd megkérem priviben Gyuri27-et,hogy írjon róla pár sort,miben jobb a sima HD4670-hoz képest.
De az a HIS is még bejöhet,csak nem biztos,hogy lesz rá már kp.
-
Steelheart79
csendes tag
Az alaplap Biosát kérdeztem,mert a régiek nem támogatják a karit a gyárto honlapja szerint.Söt az utolso 3.10 hivatalos Bios sem táámogatja még a kártyát.
Ha most geforcot használok és Atira váltok,akkor mire kell figyelnem?Ujra kell raknom a rendszert vagy maradhat igy is?Melyik driverrel müködik jol a 4650 es kari?Mit ajánlotok?Bocsi a sok kérdést,de még nem volt ati kártyám.Köszönöm! -
igen, monitornál van natív felbontás. Vga az vagy tud valamilyen felbontást vagy nem, de hogy valamelyik "natív" lenne... nem hinném. Amúgy az 1920 már jó ideje nem a VGA-nak akadály, inkább a kisebb monitoroknak.
A kolléga esetében max. natív HDMI-ről lehet szó vagy tévedek? -
zodo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hőfok?