Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csocsos
üzenetére
Annyira már nincs kakiban az AMD mint az év első félévében. VGA fronton annyira elhúzott az eladásokkal, hogy szerintem az NV részről ez behozhatatlan..... Csak ugye proci téren kéne valamit villantani, mert addig én igen is maradok a C2D-nál. 4670-et sem azért vettem mert meg akarom menteni a céget, hanem azért mert 18.000 Ft-ért ez volt a lehető legjobb választás akkor. Mivel a 9600GT 512Mb RAM-al 25-26.000 Ft környékén van, akkor meg inkább már rakok hozzá 3-4K-ót és veszek egy 4830-ast, ami ezért enyhén erősebb tőle....

1280x1024-ben ez a kari mindenre elég, és elég is lesz, annak tudatában, hogy a játékok úgysem fejlődnek fikarcnyit sem az elkövetkezendő években....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest