Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola
üzenetére
Meg a Gigabyte is adott ki asszem ilyen 3850-est, de szépen lehetett húzni

tzsolesz #1834: a teszteket elnézve én nem nagyon láttam egetverő különbséget átlagban a két kártya között.
De a hozzászólásoddal teljesen elkeserítettél, hogy nem kellett volna beáldoznom a 3850-emet
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
Te meg valószínű az NV topicokból.

A te állításod kb. egy fél éve még igaz lehetett, de ma már ez valószínű nem így van. Ebből pedig nem vitát szerettem volna nyitni, hanem elmondtam a véleményem. Az ATI most arat, az NV meg áron alul kénytelen adni a drágán előállított kártyáit, ez így van, ha tetszik ha nem. Ezzel kb. le is zártam részemről ezt...
És bocs az OFF-ért....
Jah, és még egy: Azért addig nem volt ám ekkora a habitusa az NV FAN-oknak addig, amíg az ATI ki nem hajintotta a kártyáit bagóért. Mindenki csak sírt, hogy milyen drágák a GT260-280-ak, meg a 9800GTX stb... Azok az árak kellenének most egy két emberkének a másik topic-ban is, biztos nem így vélekedne senki, hanem még mindíg rínna mindenki...
. -
Pala
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Szerintem a 8800GTX sokkal nagyobb durranás volt annak idején. Az a kártya már 2 éves lesz most novemberben, és azóta is teljesen jól megállja a helyét a középkategória tetején. Aki annak idején megvette 150k-ért, annak még most, 2 év elteltével is van egy használható vga-ja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
Abszolút nem a 8800GT csúcskategóriás VGA ellenfele ez a 128Bit-es kis alsókategóriás kari. Szerintem nem is annak készült.....

De az csak jót jelenthet ha már egy tesztben szerepeltetik.

Egyébként a 9600GT-től sem fényévekkel lassabb. Szépen tartja az iramot a 2. helyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.