- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola #1830 üzenetére
Meg a Gigabyte is adott ki asszem ilyen 3850-est, de szépen lehetett húzni
tzsolesz #1834: a teszteket elnézve én nem nagyon láttam egetverő különbséget átlagban a két kártya között.
De a hozzászólásoddal teljesen elkeserítettél, hogy nem kellett volna beáldoznom a 3850-emet -
tzsolesz
nagyúr
válasz
rumkola #1794 üzenetére
Te meg valószínű az NV topicokból.
A te állításod kb. egy fél éve még igaz lehetett, de ma már ez valószínű nem így van. Ebből pedig nem vitát szerettem volna nyitni, hanem elmondtam a véleményem. Az ATI most arat, az NV meg áron alul kénytelen adni a drágán előállított kártyáit, ez így van, ha tetszik ha nem. Ezzel kb. le is zártam részemről ezt...
És bocs az OFF-ért....
Jah, és még egy: Azért addig nem volt ám ekkora a habitusa az NV FAN-oknak addig, amíg az ATI ki nem hajintotta a kártyáit bagóért. Mindenki csak sírt, hogy milyen drágák a GT260-280-ak, meg a 9800GTX stb... Azok az árak kellenének most egy két emberkének a másik topic-ban is, biztos nem így vélekedne senki, hanem még mindíg rínna mindenki...
.
-
Pala
veterán
válasz
rumkola #1673 üzenetére
Szerintem a 8800GTX sokkal nagyobb durranás volt annak idején. Az a kártya már 2 éves lesz most novemberben, és azóta is teljesen jól megállja a helyét a középkategória tetején. Aki annak idején megvette 150k-ért, annak még most, 2 év elteltével is van egy használható vga-ja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
rumkola #1666 üzenetére
Abszolút nem a 8800GT csúcskategóriás VGA ellenfele ez a 128Bit-es kis alsókategóriás kari. Szerintem nem is annak készült.....
De az csak jót jelenthet ha már egy tesztben szerepeltetik.
Egyébként a 9600GT-től sem fényévekkel lassabb. Szépen tartja az iramot a 2. helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- iPhone topik
- Borderlands 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest