Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tzsolesz #6494 üzenetére

Különben nem mindig így van ám, én most az utóbbi időben voltam 2 számítógépnél is, kint háznál, ATI kártyások voltak. Mindkettőre elfelejtettem feltenni a Framework-ot a CCC előtt, annyi volt hogy nem indult a CCC és megkért a program hogy legyek kedves installálni, tenyér a homlokon :) install, és indult a CCC a következő restart után. Lehet ám hogy függ a windows verzió frissességétől is, lehet valami régi SP2-je van még, vagy valami nlite-os cucc, amiből kimaradt ez-az, vagy éppen be lett téve, moddolva, stb...
    Kicsit rosszabbul jártam, pár hónapja újraraktam az XP-t, nézem a lemezt, 2008 nov. 11.-ig minden frissítés, int. SP3, WMP11 regisztrálva, stb, oké gondoltam ez jó lesz, majd leszedem update-ről a többi cuccot hozzá, aha. Rádugjuk apám mp4 lejátszóját, felismerte hogy lejátszó, de sehogyan nem tudtunk rá se másolni rá, se róla le, semmit. Lemezről driver felrak, semmi. Driver letölt legújabb, semmi. 2 órát kínlódtam vele, annyit tudtam elérni hogy az eszközkezelőben a típus-száma megjelent! :D Meguntam, új Win XP SP3 beszerez, 2009 febr 11.i-g felcuccolva, na ez jó lesz. Felteszem, bedugom a lejátszót, egyből felismeri, kiírja kis buborékban a típusszámát, még a képének a sziluettjét is megjeleníti a sajátgépben, sajátgépben oda kerül a walkman logó is, megnyitja egyből, másolok kifele befele boldogan. Szóval vannak érdekes dolgok. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés