- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Végre meglett a hiányzó láncszem is a gépemből
Már majdnem beleugrottam egy 3850-be, de megérte kivárni, pedig novemberre terveztem a vga-t, csakhát a kisördög
Ebből kell nekem egy sapphire ultimate piros pcb-vel
Most már kivárom azt a novembert, hátha...
Tán még az lehet a válasz a gyorsaságára, hogy ugyan a ROP egységek felére csökkentek 38xx-hez képest, de a textrúrázók duplázódtak . 1et nem vágok még pontosan, most gddr3-mal szerelik a 4670-et, vagy ddr3-mal, vagy azonos órajelen és késleltetéssel nincs is köztük különbség?AMD oldalán ddr3 és gddr3 is szerepel, akkor valszeg gyártó függő dolog lesz ez. Anandtechen többek között ezt is írták ktsgcsökkentő tényezőként.
4650 sztem nem lesz ddr3-mal, annak mi értelme lenne?
Keveset fogyasztó, de teljesítménnyel bíró vga olcsón, ezt megcsinálta az AMDszerk: #63 Sundesz: semmilyen kártyával nem tud ilyet a 780g
szerk2: látom, a duplatextúrát már más is észrevette előlem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest