Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
válasz
gabee1000
üzenetére
Nekem is annó ugyanaz volt, igaz Giga 5750-l. 10-15 percnyi furmark után "no kép" - bevittem szervízbe (ipon), 2 hét után jött az eredmény (szószerint): "a kártya nem bírja a 3D terhelést".
Ugyhogy nyugi - ki lesz cserélve egy vadiújra (esetleg másik modellra is cserélhetsz) -
lehel22
tag
válasz
gabee1000
üzenetére
A No Signal elegge erdekesen jelentkezik kulonbozo kartyaknal. Azert mondtam , hogy Far Cry 2 benchmarkal probald letesztelni, mert tapasztalatok alapjan arra a programra legtobb serult kartya erzekeny.Nekem egy serult Gigabyte 6850 van, de Furmark es semmiyen egyeb teszt nem tudta hazavagni,sot, sajnos a FC2 benchmark sem uti ki, ezert is ragadt a nyakamon mert nem tudtam gariztani.
A lenyeg , hogy ha furmarktol vagy barmi egyebtol rendszeresen kiakad, akkor ne is gonolkozz tovabb, kuld vissza, mert kotelesek cserelni.Cooleret vagy egyeb reszeit gondolom nem piszkaltad.
-
lehel22
tag
válasz
gabee1000
üzenetére
A 6870 nel eddig nem hallottam No signalrol. A 75 C az egyeltalan nem sok ezeknek a VGA nak, velemenyem szerint nincs koze ennek a homersekletnek a hibahoz.
Probald ki FAR CRY 2 benchmarkal maximalis reszletesseggel dix 10, AA8,HD felbontasban. A NS hibas kartyak ott hamar megadjak magukat. Ha az illeto teszt kifekteti akkor elvileg nem lesz nehez dolgod csak meg kell kerni a szervizeseket, hogy teszteljek vele. A FC2 bench. ingyenes soft, nem mondhatnak semmit. -
Tirexi
addikt
válasz
gabee1000
üzenetére
Szasz.
A tápnak bírnia kell mert én egy Corsair CX430W-os táppal használom a Sapphire 6870-et és max terhelésen is simán megy.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem tőletek:
Miért van az, hogy nem müxik rendesen a ventilátor szabályzója a VGA-mnak?

Szal játék közben szépen felkúszik 85 fokig aztán a ventilátor csak 45%-on megy.
Ez így jó vagy ez egy hiba?
Igaz nincs is hangja a VGA-nak de akkor is kicsit zavaró mert nem szeretném ha megsülne.
-Ötletek?
-Létezik olyan progi amivel be tudom állítani a fokhoz a ventilátor sebességet?
BIOS-t nem akarok frissíteni.
A kártya egy Sapphire HD6870.Előre is THX.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi