Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Zotya984 #19879 üzenetére
Én 1920-ban játszom igaz húzva van a kari, így dirt 3 teljesen fullon 50 fps körül szokott lenni, minimum az 40 megvan. Bf3 single az majnem kimaxolva is jó játszható volt, multiban már egész más a helyzet. Metro-t én DX11-ben highon játszottam ott már néha leesett eléggé az fps
. Összességében full hd-ra is szerintem még elég, újabb játékoknál azért kellenek kisebb-nagyobb kompromisszumok, de pont tegnap néztem az árát és így szerintem megéri.
Majd nézek alap órajelén pontos eredményeket. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Zotya984 #19877 üzenetére
Én 1680-ról tudok nyilatkozni. Ott megállja a helyét alapon is. Legjobban BF3 alatt kell kompromisszumokat kötni, ott nem árt egy kis tuning sem. Dirt3-at is viszi szépen, bár ott is jobb szerintem Ultra&High keverékkel játszani a jobb irányítás miatt. Metro2033 alatt izzad, ott nem érdemes DX11-el próbálkozni magas felbontás mellett. Régebbi játékokat meg gond nélkül viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest