Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
mimic1979
üzenetére
köszkösz
hm..q6600-at szerettem volna valahonnan csencselni, mert azt mondták elég jó(még az ősidőkben
) új q-t annyira nem.De nem tudom, honnan tudnék szerválni jó állapotút
P5B-m van..szóval nem a legfiatalabb alaplap
de sajna másra is kell költenem..vagyis, most inkább másra költök, és a gépet megprobálom okosan megcsinálni, h ami játokok nekem kellenek azt vigye full hd-ben.
Vhogy nem nagyon jönnek be az új játékok, vagy kinőttem belőle :S
Ja, az hogy amikor kijött a Retail Win7 ..32b azt toltam fel..és úgy be laktam ennyi idő alatt, h nincs kedvem lecserélni... 
-
mimic1979
aktív tag
válasz
mimic1979
üzenetére
Goggle a barátod, de csak neked:
Dual Core:
Ezek az első kétmagos intel procik, 64bitesek, P4D 8xx, vagy 9xx névre hallgattak. A 8xx-nél Magonként 1mb cache, 9xx-nél már 2mb cache. Itt két proci egy tokban volt, de külön szilíciumon.Pentium Dual Core:
Pl: E2180, stb. Ez már rendes core2 architektúra, és itt már egy tokban, és egy szilícium lapkán van a két mag. Ezek butított processzorok, hasonló a régi Celeron butításhoz. Tipikusan 2mb osztott cache-el rendelkeznek, azaz mind a két mag ugyan azt a 2 megás cache-t használja.Core 2 Duo: 64bites procik, 2 vagy 4mega cache-el. hw virtualizációval, és egyéb finomságokkal. Jó gyors.

Ettől még az a jobb amikor egy igazi AMD fun azt irja hogy 8Ghz ketyeg procija, vagy éppen 16Ghzen

Téma Off..
DoxaM: Nagyon komoly teljesítményük vannak azoknak a prociknak főleg hogy jól tunigolható, sok X4 jelőlésü proci megirigyelheti a teljesítményét.
-
Boogie33
senior tag
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
mimic1979
üzenetére
Nem az, de nekem csak egy "régi" P45 van alatta, meg nincs hozzá moduláris tápom meg vízhűtésem, jó nekem a refhűtő is - és persze az elengedhetetlen Core i 7 is hiányzik a konfigból, sajna ebbe a lapba nem megy bele. Ezért az "alacsonyabb" órajelek és a viszonylag szerény score. De hála istennek működik legalább nálam is, de meg kell hagyni, a vram elég antituning jellemzőkkel bír, de ezt már említettem.
Miért, a tiéd mit tud? 1500 MHz gpu clock legalább?KaiotEch: DigiFaceWide, 14-es méret

-
Winne
nagyúr
válasz
mimic1979
üzenetére
Erről jut eszembe, én ugyan nem akarok tuningolni, csak az érdekesség kedvéért kérdezem a következőt: általánossában mi a tapasztalat a 6870-es kártyák terén tuningban? Valaki mintha azt írta volna, hogy ebben nincs akkora tuningpotenciál, mint azt sokan szerették volna előre. Főleg feszemelés nélküli tuning érdekelne. Mik itt a fórumtársak eredményei?

-
-
Alister71
nagyúr
válasz
mimic1979
üzenetére
1440x900 minden graf maxon, 1xaa.
2011-02-26 08:17:22 - AvP_DX11
Frames: 102283 - Time: 1206763ms - Avg: 84.758 - Min: 31 - Max: 274Nekem az ajtó nyitásoknál zuhan be az fps. Ez az első pálya, addig amíg a Xeno leránt, majd seggbe lövi. Mikor szét kell húzni az ajtót kézzel és megjelenik az első alien ott leesek 31-re az fps. A GTS450-en itt 17-re zuhant.
Valaki megnézhetné 4 maggal ezt a részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egy szónak is száz a vége: Mindenki használja azt amit szeretne! 
hm..q6600-at szerettem volna valahonnan csencselni, mert azt mondták elég jó(még az ősidőkben
) új q-t annyira nem.De nem tudom, honnan tudnék szerválni jó állapotút 

Még a kártya is tök ugyanez.