Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
ViiiiktorOC #10474 üzenetére
Először is, nekem a vga-hoz adtak mini dp - dp átalakítót ajcsiba.
Szóval nekem így van, hogy mini dp - dp, dp - dvi aktív, dvi - hdmi
Meg a másik kettő ugye dvi - hdmiVan olyan aktív átalakító is, ami mini dp - dvi, de azt nem találtam anno sehol. De elméletben létezik.
A félreértések elkerülése érdekében:
Paszív átalakítót is fel lehet használni eyefinity-hez, pl a Te esetedben lehetne egy paszív mini dp - dvi, de csak akkor, ha a másik mini dp-ba egy akív átalakítót is raksz.
Tehát egy aktív mindenképpen kell, de ha használod a mások mini dp-ot, oda már jó a passzív is.Nem olyan bonyolult egyébként, szerintem ne add fel!
(#10475) alibaba78:
Miert van olyan erzesem, hogy ez igy nem fog menni....? Pedig eszem agaban sincs elkeseriteni teged.
Mire gondolsz? Mert lehet hogy elkerüli valami a figyelmem, de szerintem menni fog.
A VGA csatlakozókra gondoltam, hogy gyenge pont, de szó sincs róla, hogy ne menne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest