Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az MSAA-re nincs lehetőség, a Shader Based AA-val az R600 lesz jobb, ez is fontos gondolom.
Az AF pedig a blur miatt értelmét veszti, de már pár fejlesztő felvetette a shader alapú szűrés lehetőségét, ami valjuk be nagyságrendekkel jobb minőséget eredményez.
Miért kellene a fejlesztőgárdát elküldeni? Teljesen jó GPU-t csináltak, én valami ilyesmit vártam az nV-től is már az elején. Innovatív, sok problémára megoldást kínál. És az x1000 szériával ellentétben támogatja a szabvány összes pontját.
Nekem az a fontos, hogy ha most veszek egy VGA-t akkor azt minél késöbb kelljen lecserélni, ezt jelenleg az AMD-től kapom meg. Ha az nV újra értékelhető megoldással áll elő akkor majd érdemben elgondolkodok rajta.
A következő fejlesztéseket is ez a gárda fogja csinálni. Az emberek meg majd rájönnek mit kell venni amikor látják, hogy mennyire időtállóbb a HD2000.
Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest