Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltikakaka
csendes tag
Köszi - köszi
-
zsoltikakaka
csendes tag
Helo-Helo!
Olvasgatom itt miről beszéltek, az én Sapphire HD2600XT azt még nem láttam 53 fok fölé menni! A két db rendszerventi úgy van belőve hogy a gép elején szív majd a hátulján távozik a levegő. nekem ez bevált! Nade most nemezért írok, nemtudja valaki, hogy adtak e ki mostanába új Driver ehhez a karihoz? Az AGP-s re gondolok nem a Pci-osra.
THX a válaszokat! Üdv. -
zsoltikakaka
csendes tag
FSP 350 watt
-
zsoltikakaka
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! Nemrég kb.2 hónapja vettem a Sapphire Radeon HD2600XT 256Mb-osat az AGP-s Konfigomba! Az a baj vele hogy játék közben néha kékhalálozik és nemtom mért van ! ati3duag.dll evvel van baja!
A konfigom
Abit NF7s V2.0
AMD ATHLON XP 2000+
512mb Infineon+512mb Samsung ram!
Maxtor 40GB vinyóHa valakinek Volt ugyanilyen baja, és megtalálta a megoldást nagyon megköszönném. Előre is köszönöm a válaszokat, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest