- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drac0
csendes tag
válasz
detroitrw #4741 üzenetére
na, ezt még megpróbálom, aztán érdeklődöm a kereskedésben, hogy nem cserélnék-e ki GeForce-ra, hátha az kevésbé nyűgös.
CPT.Pirk: mivel játszol (játszol egyáltalán?
) hogy nem fagy le? én már mindent megpróbáltam ami a fórumon le volt írva, aztán mégis meghal. bezzeg a hülye CoD2 az istennek sem akar.
-
Drac0
csendes tag
na, megpróbáltam mindent. leszedtem minden szart, felraktam újra legújabb dirvert, directx, miegymás, így is lefagy.
az ATI tool szőrös kockája nem jelez hibát, a graph-okon semmi extrém nincs (60 fokot mutat az nem hiszem, hogy extrém vid.kártyánál), 3dmark lefut, minden terheléssel futkározik a gép (őpl. egyszerre everest sys.stab. test + ati tool) egyedül játék közben hal meg.
három játék: CoD2, Medieval TW2, NWN1-ből csak a CoD nem hal(t) meg (eddig). kicsit kezdem unni, nem azért adtam ki rá huszonezer pénzt, hogy utána hetekig pöcsöljek, hogy miként lehet működésre bírni.
van egy olyan sejtésem, hogy ha visszaviszem ilyen indokkal kiröhögnének, nem adnák vissza a pénzem ill. nem vehetnék helyette más kártyát.
vagy van valakinek esetleg még valami ötlete?(köszi az eddigi segítséget, tanácsokat is azé'
)
-
Drac0
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #4666 üzenetére
köszi, megnézem bár ez se mondja meg nekem 100%-osan, hogy a kártyával van a bibi. tápteszt is akad?
a recovery eddig nekem inkább jót tett (régebben is ati radeonom volt) ha fagyott a grafika nem halt meg feltétlen a progi, vissza lehetett "menni" bele. de próbáltam már kikapcsolva is, sőt CCC telepítése nélkül is. -
Drac0
csendes tag
tud valaki mondani olyan progit, ami a vid.kártya stabilitását teszteli?
ugyanis kezd idegesíteni, hogy állandóan lefagy a masinám játék közben. fogja magát, megáll gondolkozni, aztán nem megy jel a monitorra (a gép meg vidáman megy tovább, sőt, volt, hogy altF4-el még újra is tudtam indítani...)
mielőtt visszavinném cserére, azért megbizonyosodnék róla, hogy tényleg a kártya tehet-e róla. táp 450W elégnek kéne lennie, driver legújabb, de próbálkoztam régebbivel is.
nem tapasztaltatok hasonló problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest