- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #4668 üzenetére
Akkor ezért nem találtam...
Valaki írta, hogy poverstrip 3.7 képes fixálni refresht vista alatt, hát nemtudom, szerintem nem, de majd megnézem...
Drac0: A táptesztet úgy hívják, hogy digitális multiméter, 1k pénzért már van feszültség mérésére alkalmas. Persze csak annak ajánlom, aki tudja hogyan kell feszültséget mérni. Tápnak mi a márkája, típusa?
rhtdribl meg nem stabilitás teszt, de elkezdi izzasztani a vidkarit, és látod a hőmérséklet alakulását, stb... Ami stab tesztnek is jó, az az ATI tools 0.27akármi, annak a szörös kockája (scan for artifacts) Esetleg még tolhatsz a karin 3dmark teszteket. (info az első hsz-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Opel topik
- Filmvilág
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest