- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos87
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #1541 üzenetére
a hűtésről ő gondoskodik: http://www.ipon.hu/?product_id=18453
elég halk, max 22db
a rendelést lehet módosítani... hát halgatok rád, legyen igazadjah a táp a házzal együtt van... a ház egy ANTEC- Sonata III, 500 w-os EarthWatts táp, min 80%os hatásfokkal
-
hakos87
csendes tag
köszi a válaszokat, a gépet már megrendeltem, a keretbe belefért a ddr4, uh végülis nem bánom... a lapot miért érné meg jobban amúgy? bevallom őszintén nem nagyon vágom a lap témát... jah és amit mutattál, abba integrált graf van, bár nyilván le lehet tiltani, azért mégis csak ott van...
-
hakos87
csendes tag
uhh eliratam pár dolgot, bocsi, pl a lap msi-m57sli-s4
sorry
-
hakos87
csendes tag
Üdv!
Most rendeltem egy új gépet a köv paraméterekkel:
athlon64 x2 6000+
2gb kingmax ddr2 800 mhz ram
MSI GA-M57SLI-S4
és természetesen egy Sapphire HD2600XT 256mb ddr4 full kártyaa gépet természetesen játékra használnám.
A kérdéseim a köv. lennének: olvastam, hogy a full -ba jár hl2 black box kupon, vagy vmi ilyesmi, ezt el tudná vki magyarázni, hogy mire jó?
valamint még az lenne a kérdésem, hogy mit érdemesebb telepítenem, vistat, vagy xp-t? szemelőtt tartva, hogy játékra lesz. és elég feltenni csak a 7.10-es catalyst-ot? vagy kell vmit még feltenni?
Azt mondta az IPon-os faszi, hogy a 8600gts-nél is gyorsabb.... ez valóban így lenne?köszi előre a válaszokat, bár lehet, vki feltette már ezeket a kérdéseket, nem bírtam végigolvasni ezt az 1500 valamennyi hozzászólást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor Magic V2 - origami
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest