Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
amd 3000-nek 2Ghz-s órajele van. Na most kipróbáltam az Infernal c. game demójával. Fraps-szel néztem az fpst.
Az új ati-val (AGP-s XT 512 GDDR3) 14-30 FPS közt mozgott 1024x768 very-high AA nélkül.
akció közben visszaesett néha 15-re is de alapból játszható maradt (mondjuk éppen hogy)ezután drivert lepucoltam beraktam a Inno3d Geforce 7300 256 DDR2-met feltelepítettem a hozzávaló legújabb drivert és szinte teljesen azonos értékeket kapam. 2-3 fps különbség volt a nagyobb lövöldözéseknél azonos beállításánál.
Tudom én hogy a konfigom (amd3000+ 1,5 Giga DDR400 ram nf7-s2 alaplap) elég régi. Nem is azt kifogásolom hogy így sem fut a mass effekt meg a gears of war. De az fura hogy egy most wanted sem megy játszható fps-sel (értsd: bővel 25 alatt van) . Ugyanazokat az értékeket kapom. A 720p-s videók ugyanúgy futnak.
Informatikusként dolgozom így nem lehet valami nagyon hülye hiba a háttérben. Persze nyilván nincs nagy tapasztalatom játék ügyben de engem azért meglep hogy szinte semmi változást nem tapasztalak az új kártya óta.
eddig valami hd-s hibára gyanakodtam. De az általatok ajánlot megoldások sem segítettek. A játékoknál (főleg hogy most wanted és egyéb régebbi játékok sem szuperálnak) már tényleg kezd gyanús lenni a dolog.
Ezért jutottam arra hogy a kártyával nem stimmel valami. Tudom kicsit fárasztó hogy ennyit szerencsétlenkedek itt csak azért tényleg rohadt idegesítő a dolog :S
Persze simán lehet az is hogy egy ilyen konfigra nem érdemes fejleszteni már, csak az eladó srác pont azt mondta hogy neki is hasonló gépe van és ő jelentős javulást ért el

amúgy tényleg kösz az eddigi segítséget is és a türelmet ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest