- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk #11302 üzenetére
amd 3000-nek 2Ghz-s órajele van. Na most kipróbáltam az Infernal c. game demójával. Fraps-szel néztem az fpst.
Az új ati-val (AGP-s XT 512 GDDR3) 14-30 FPS közt mozgott 1024x768 very-high AA nélkül.
akció közben visszaesett néha 15-re is de alapból játszható maradt (mondjuk éppen hogy)ezután drivert lepucoltam beraktam a Inno3d Geforce 7300 256 DDR2-met feltelepítettem a hozzávaló legújabb drivert és szinte teljesen azonos értékeket kapam. 2-3 fps különbség volt a nagyobb lövöldözéseknél azonos beállításánál.
Tudom én hogy a konfigom (amd3000+ 1,5 Giga DDR400 ram nf7-s2 alaplap) elég régi. Nem is azt kifogásolom hogy így sem fut a mass effekt meg a gears of war. De az fura hogy egy most wanted sem megy játszható fps-sel (értsd: bővel 25 alatt van) . Ugyanazokat az értékeket kapom. A 720p-s videók ugyanúgy futnak.
Informatikusként dolgozom így nem lehet valami nagyon hülye hiba a háttérben. Persze nyilván nincs nagy tapasztalatom játék ügyben de engem azért meglep hogy szinte semmi változást nem tapasztalak az új kártya óta.
eddig valami hd-s hibára gyanakodtam. De az általatok ajánlot megoldások sem segítettek. A játékoknál (főleg hogy most wanted és egyéb régebbi játékok sem szuperálnak) már tényleg kezd gyanús lenni a dolog.
Ezért jutottam arra hogy a kártyával nem stimmel valami. Tudom kicsit fárasztó hogy ennyit szerencsétlenkedek itt csak azért tényleg rohadt idegesítő a dolog :S
Persze simán lehet az is hogy egy ilyen konfigra nem érdemes fejleszteni már, csak az eladó srác pont azt mondta hogy neki is hasonló gépe van és ő jelentős javulást ért el
amúgy tényleg kösz az eddigi segítséget is és a türelmet ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest