Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
9800Pro soha nem evett meg 75W-ot, mert az agp slot nem tud annyit leadni, és tápcsati sem volt a karin.
Mostani géped sem eszik 200W fölött, szall 400W névleges teljesítmény fölé csak akkor menj, ha duplavidkaris izomgépet akarsz, könönben csak pénzkidobás.
Problémádra javasolnék egy win reinstalt, valami esetleg megmaradhatott előző kari driveréből, stb.
Jah és tölcsd ki az adatlapod, úgy egyszerűbb segíteni. (beállítások menü)Vaniliásrönk: 1 hónapja majdnem vettem egy trustot, mert szépen nézett ki, nagy venti, aszittem valami korrekt tákolmány, aztán a tápos topicban nem találtam pozitív hozzászólást, úgyhogy vettem egy fasza deltát 3K-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő