Új hozzászólás Aktív témák

• DRB

senior tag

CPT.Pirk: Valószinü azért nem egyformák a hőmérsékletek, mert van amelyik játék jobban kihajtja a kártyát, van amelyik meg ingább a porcit nyúzza. Én pl. az LFS-nél(Live for Speed) vettem észre, hogy kb. 75-80%-on megy a kártya, nem is melegszik annyira, de a 64-66 fokot eléri így is, persze ha növelem a felbontást akkor eléri a 100%-t a terhelés(gondolom a melegebb is), de akkor meg már a proci nem bírja. Ja, meg a jó öreg CRT monitorom se szeresse az 1280x1024-et csak 60HZ-en, ettől viszont a szemem terhelése is felmegy 100%-ra :D
    Az rthdribl megvan, használom is tersztelésre.

Aggregátor: Szerintem a mélcímedre küldöm, de elötte úgy is szólok. Persze ha meglesznek a képek majd akkor, mert "természetesen" nem ért ide a beigért fényképezőgép tegnap. Nem tudom hova lett az ember felhívni sem tudom. :F
    Vmod nélkül mennyit mértél?
    Ezt most mire érted, a feszültségekre, a hőmérsékletekre, vagy, hogy meddig lehet így húzni? Leírom mindet. :D
    A feszültségek: GPU: 1,27v(feltéve, hogy jó helyen mértem), VRAM: 1,82v.
    A hőmérséklettek: Idle: 47-50 fok, 100%-on terhelve: 68-70 fok.
    A túlhúzás: GPU: 898MHz(megy tovább is de nem stabil), VRAM: 918MHz(ez is megy tovább de kezd hibázni, viszont stabil, úgyértem nem fagy le, akár még 1000MHz-nél sem).

fagy53: Mikor belinkelted a #7558-ba már akkor letöltöttem. És tényleg jó, egyből felmet 70 fokra a GPU a szőrős karikával. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés