- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
CPT.Pirk: Valószinü azért nem egyformák a hőmérsékletek, mert van amelyik játék jobban kihajtja a kártyát, van amelyik meg ingább a porcit nyúzza. Én pl. az LFS-nél(Live for Speed) vettem észre, hogy kb. 75-80%-on megy a kártya, nem is melegszik annyira, de a 64-66 fokot eléri így is, persze ha növelem a felbontást akkor eléri a 100%-t a terhelés(gondolom a melegebb is), de akkor meg már a proci nem bírja. Ja, meg a jó öreg CRT monitorom se szeresse az 1280x1024-et csak 60HZ-en, ettől viszont a szemem terhelése is felmegy 100%-ra
Az rthdribl megvan, használom is tersztelésre.Aggregátor: Szerintem a mélcímedre küldöm, de elötte úgy is szólok. Persze ha meglesznek a képek majd akkor, mert "természetesen" nem ért ide a beigért fényképezőgép tegnap. Nem tudom hova lett az ember felhívni sem tudom.
Vmod nélkül mennyit mértél?
Ezt most mire érted, a feszültségekre, a hőmérsékletekre, vagy, hogy meddig lehet így húzni? Leírom mindet.
A feszültségek: GPU: 1,27v(feltéve, hogy jó helyen mértem), VRAM: 1,82v.
A hőmérséklettek: Idle: 47-50 fok, 100%-on terhelve: 68-70 fok.
A túlhúzás: GPU: 898MHz(megy tovább is de nem stabil), VRAM: 918MHz(ez is megy tovább de kezd hibázni, viszont stabil, úgyértem nem fagy le, akár még 1000MHz-nél sem).fagy53: Mikor belinkelted a #7558-ba már akkor letöltöttem. És tényleg jó, egyből felmet 70 fokra a GPU a szőrős karikával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest