Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
A CCC az ami nem akart felülinstallálódni. Sajnos viszont nincs külön uninstallja, úgyhogy az egész driver csomagot le kellett szedni mielőtt az újat feltettem.
Megnéztem, nekem a 8.2 Cleartype nélkül sem csinálja a pirosbetűs hibát. De gyorsan vissza is kapcsoltam mert sokkal szebb Cleartype-pal, különösen a FF, ami magától nem csinál élsimítást.
Az EarthSim nevü programot nem éri meg letölteni, mert ugyan látványos lenne, de ahogy közelít az ember a Föld felé, egyből felugrik egy ablak, hogy fizess. Utálom az ilyen agresszíven kéregető programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest