Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Sapphire 2600XT Ultimate (passzív hűtésű) kártyán meg lehet fordítani a hűtőt? A kártya másik oldalán talán hűvösebb van - mert most a memóriához is hozzáér és a northbridge is fűti.
-
Lazax
csendes tag
A CCC az ami nem akart felülinstallálódni. Sajnos viszont nincs külön uninstallja, úgyhogy az egész driver csomagot le kellett szedni mielőtt az újat feltettem.
Megnéztem, nekem a 8.2 Cleartype nélkül sem csinálja a pirosbetűs hibát. De gyorsan vissza is kapcsoltam mert sokkal szebb Cleartype-pal, különösen a FF, ami magától nem csinál élsimítást.
Az EarthSim nevü programot nem éri meg letölteni, mert ugyan látványos lenne, de ahogy közelít az ember a Föld felé, egyből felugrik egy ablak, hogy fizess. Utálom az ilyen agresszíven kéregető programokat.
-
Lazax
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Kösz, ez volt a gond - 0.26-os volt fenn.
AtiTool 0.27 beta 4-et találtam, azzal már megy a tuningolás.Amikor a GPU hőmérséklete 70 fok felé is felkúszott, akkor megnyomtam az Abort-ot. Meddig bírja ez a chip?
Meg van ott egy "Temperature of Temp. chip" nevü doboz. Ez teszt közben 99 fokra ment fel. Ez vajon mit mér? Alaphelyzetben 0 fokot mutat.
-
-
Lazax
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Átolvastam. 3DMark probléma nincs, nem Vista az Oprencer (XP SP2), a .dll file törlése sem változtatott semmit és a RivaTuner sem tudja változtatni az órajeleket. Sőt panaszkodik, hogy nem a legújabb driver van fenn, pedig de, 8.1.Egy picit specifikusabban kifejtenéd a "User error" mibenlétét?
-
Lazax
csendes tag
Sapphire 2600XT DD3 Ultimate (passzív hűtésű) kártyám van (800/700 MHz). A Catalyst nem tud rajta semmit sem állítni, azaz az Auto Tune után is 800/700 marad és kézzel sem lehet feljebb vinni. Az AtiTool meg 2 perc után indul csak el, és akkor is azt mutatja az órajel helyett, hogy "-1.#J", és minden kattintásra 2-3 perc gondolkodás után válaszol. Mi lehet a gond? Az Ultimate nem hagyja magát húzgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Docker konténerizálás
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Warships
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- KFA2 RTX 2060 Super 8GB
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest