Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghud
csendes tag
Helló!
Már harmadik napja szivatom magam a hd2600xt-mmel. Sikerült beüzemelnem végülis, de az a problémám, hogy szemetel a kép.
Előzmények:
MSI KT6V alaplap (tudom, nem mai) - AGP slot, VIA chipset
Sapphire HD2600XT
winxpsp2hunprofegyetlen felállásban működik: VIA legutolsó agp driver (5.valami), és Omega driver legutolsó (4.8.valami). Ez alatt azt értem, hogy bármely más driverek esetén a direct3d nem volt hajlandó elindulni. Most ugyan megy, de szemetel (nem veszélyes, de a játékot pont élvezhetetlenné teszi). [link]
Alaplapon BIOS-t frissítettem, már csak az marad, hogy valami VGA beállításokat nyomogassak (Fast writes pl). Egyelőre azonban semmire nem jutottam. Az AGP Tray nevezetű (Omegához) cuccon belül mindent állítottam, a játékon belül minden beállítást próbáltam, de nem jutottam eredményre.
Akinek esetleg van tippje (azon kívül, hogy cseréljem le a kártyámat), azt szívesen fogadnám.
Köszi előre is!Üdv,
GHud
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest