Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaoska
csendes tag
Hali
Vettem egy HD2600 PRO agp kártyát, de sehogyse sikerül felrakni a drivert xp alá.Amikor driver irja hogy miket egyéb progikat rakna fel a display driver szürke marad, és azt irja hogy nem található megfelelő hardver hozzá.Igen átolvastam már azt a inf fájl átirást is, de úgyse megy.Viszont sikerült felismertetni az xpvel hogy egyáltalán lássa hogy egy radeon van benne, viszont maradt még 1 ismeretlen pci cucc ami nemtom mi lehet, mert csak a videokarit tettem be.Szóval van egy "alap" driverem, ami csak windowsba gyorsit, van CCC is, lehet állitgatni is meg minden, de semmi nem indul el.3Dmark azt irja hogy "display open failed - invalid call".Játékok meg egyszerűen behalnak.Azért kéne valahogy felrakni az ő kis 15megás driverét.Valaki tudna segiteni ebben? Ha kéne hozzá bármilyen adat akkor szóljatok.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- VoLTE/VoWiFi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest